Vergoeding Acne zorgverzekering

vergoeding acne zorgverzekering

Vergoeding acne zorgverzekering

Een vergoeding voor acne van de zorgverzekering is mogelijk bij Schoonheidssalon & Huidinstituut Reuvers te Landgraaf. Vanaf 2008 houd ik mij bezig met acne en heb hier dan ook de acne specialisatie voor behaald hierdoor is een vergoeding van de zorgverzekering mogelijk.

Bijscholing voor registratie vergoeding zorgverzekering.

Regelmatig volgen wij bijscholing om geregistreerd te staan. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en is er een praktische toets om te beoordelen of we het vak nog goed beheersen. Wij werken hier graag aan mee. En hebben dan ook onze registratie weer behaald, zo weet u dat u bij ons in goede handen bent. Tevens staan wij bij de Anbos geregistreerd.

Hoe weet u dat u een vergoeding krijgt?

Ieder ziektekosten verzekering is anders, en iedere aanvullende verzekering ook daarom is het makkelijk om even bij uw zorgverzekeraar navraag te doen, of u in aanmerking komt voor deze vergoeding.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Als u bij ons een behandeling voor acne heeft ondergaan, betaald u bij ons de factuur. De factuur krijgt u van ons mee, zodat u een kopie kunt maken en hem bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook naar Huidinstituut Reuvers al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog vergoeding acne zorgverzekering.
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.