Acne huidtherapie

acne huidtherapie

Acne huidtherapie

Mannen, vrouwen, jong of oud, die zich storen aan oneffenheden in het gezicht zoals puistjes, mee-eters, pustels of papels die zijn ontstaan door acne, kunnen behandeld worden bij Schoonheidssalon & Huidinstituut Reuvers in Landgraaf. Ook de over gebleven acne littekens (rest acne) behandelen wij. Iedere acne huidtherapie behandeling wordt apart beoordeeld aan de hand van een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Acne met ontstekingen vereisen namelijk een andere aanpak dan acne waarbij voornamelijk mee-eters aanwezig zijn. Wij stellen voor iedere klant apart een behandelschema vast, iedereen is uniek.

De acne huidtherapie producten

Voor de acne huidtherapie behandeling werkt Schoonheidssalon & Huidinstituut Reuvers met producten van DermaQuest Skin Therapy
Dermaquest Skin Therapy is een huidverbeteringsproduct uit de Verenigde Staten die een speciale lijn hebben ontwikkeld met hoog geconcentreerde werkstoffen speciaal voor de acnehuid. De behandeltijd is 30 tot 45 minuten. Omdat acne huidtherapie behandelingen vaak intensieve, diepe behandelingen zijn, kan het zijn dat uw huid iets rood opkleurt, dit trekt echter binnen enkele uren weer weg.

Behandel methode acne huidtherapie

Acne huidtherapie bestaat uit meerdere onderdelen en/of specialisaties, die vaak gecombineerd uitgevoerd worden omdat niet iedere huid hetzelfde is. Juist deze combinaties en/of specialisaties zorgen voor zichtbare huidverbetering op langere termijn.

  • Oppervlakkige reiniging van de huid (reinigen met Dermaclear cleanser ven Dermaquest Skin Therapy voor te ontvetten);
  • Dieptereiniging van de huid: verwijderen van mee-eters, talgophopingen, gerstekorrels en puistjes;
  • Behandeling met een steriel naaldje om onderhuidse mee-eters, cysten en ontstekingen te verwijderen;
  • Aanbrengen van een bij de huid passende peeling (Jessner, TCA, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, Amandelzuur, Pumpkinpeel) voor exfoliatie (vernieuwing) van de huid;
  • Behandelen van restacne zoals vlekjes en roodheid, littekens met behulp van bijvoorbeeld microdermabrasie, Micro Needling;
  • Aanbrengen van een ontstekingsremmend masker, dat tevens de huid kalmeert;
  • Aanbrengen van herstellende en huidverbeterende producten van Dermaquest Skin Therapy;
  • Advies geven over producten die een mooi en goed resultaat geven voor thuisgebruik, die bovendien de behandelingen ondersteunen om tot een effectief en blijvend resultaat te komen;

Behandel methode (rest) acne oftewel acne littekens:

Acne-littekens en vlekken kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar zij worden vooral bij de ernstige vormen zoals acne conglobata gezien. Typische acne littekens zijn diepe putjes die vooral op de wangen door veel personen met een acne verleden cosmetisch storend gevonden worden. Littekens kunnen veelal voorkomen worden door acne op de juiste manier te laten behandelen door een huidspecialist. Hieronder vind u de behandel methodes die wij bij Schoonheidssalon en Huidinstituut Reuvers te Landgraaf voor (rest) acne oftewel acne littekens aanbieden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor mijn acne huidtherapie?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk is afhankelijk van de ernst van acne. Bij een milde acne zal een maandelijkse bezoek aan ons Huidinstituut voldoende zijn. Wanneer u last heeft van actieve acne oftewel ontstekingen, zullen de behandelingen van de acne huidtherapie in het begin hoger liggen namelijk iedere 2 weken. De frequentie van de acne huidherapie behandelingen nemen af naarmate de weerstand en conditie van de huid verbeteren.

Resultaat acne huidtherapie Acne huidtherapie

Reeds na de eerste acne huidtherapie behandeling kan uw huid er mooier en rustiger uitzien. We streven ernaar om samen met u een zo mooi mogelijk, zichtbaar en blijvend resultaat te behalen, dit is alleen mogelijk door samenwerking van beide kanten. Acne verdwijnt niet van de ene op de andere dag, er is dus vaak geduld nodig voor een mooi resultaat te behalen. Met alleen acne huidtherapie behandelingen komt u er vaak helaas niet; het is daarom van belang om ondersteunende huidverbeteringsproducten van Dermaquest Skin Therapy voor thuisgebruik te gebruiken, voor een mooi en blijvend resultaat. Wanneer u geregeld komt voor de acne huidtherapie behandelingen en u gedisciplineerd 2x daags uw huidverbeteringsproducten gebruikt, zult u zien dat uw huid er op voorruit gaat en dat uw huid er mooier en gladder uitgaat zien, daar gaan wij uiteraard voor.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

De kosten van onze acne huidtherapie behandelingen worden doorgaans vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een acne huidtherapie behandeling naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf, al meer dan 10 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeterings adres te Landgraaf , Parkstad (Zuid Limburg) en voor de regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum Kerkrade, Schinveld, Sittard, Geleen, Voerendaal, Maastricht, Heuvelland en omstreken. Uw huid is onze zorg!

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend acne huidtherapie huidadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Dit was mijn blog over acne huidtherapie Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten en zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.