Voorkomen en verminderen van pigmentvlekken d.m.v. de juiste huidverbeterings producten.

Voorkomen en verminderen van pigmentvlekken d.m.v. de juiste huidverzorgingsproducten.

Voorkomen en verminderen van pigmentvlekken d.m.v. de juiste huidverbeterings producten.

Wilt u weer een egale huidskleur op het gezicht?

Stoort u zich aan pigmentvlekken in uw gezicht? Heeft u ook het beruchte ‘zwangerschapsmasker’ in het gezicht? Heeft u last van pigmentvlekken op de bovenlip?

Wat veroorzaakt pigmentvlekken:

 • Zon
 • Zonnebank
 • Hormonen (anticonceptie, zwangerschap, overgang )
 • Medicijnen
 • Parfum in producten
 • Stress
 • Chemicaliën

Nú is het de belangrijkste tijd om pigmentvlekken te voorkomen.

Dus elke keer als u naar buiten gaat minimaal een SPF 30 aanbrengen en ga lekker in de schaduw zitten. Gebruik producten die de pigmentaanmaak verminderen.

De beste producten tegen pigmentvlekken:

Om de pigmentvlekken te verminderen en de huid te beschermen zijn de volgende producten echte aanraders:

SkinBrite Serum: is samengesteld met Chromabright, AHA’s en plantaardige, verhelderende ingrediënten die verkleuringen verminderen en voorkomen. Het serum is ontwikkeld om de huid te verzorgen en tegelijkertijd de balans te herstellen. Het resultaat is een glanzende huid met een egale teint. Geschikt voor: gelaat.

 • Onderdrukt melanocyt activiteit
  • Verheldert huidverkleuringen
  • Luchtig serum dat hydrateert en snel wordt opgenomen
  • Neutraliseert vrije radicalen door antioxidanten
  • Uitermate geschikt als voorbereiding en/of nabehandeling bij professionele behandeling om pigmentvorming te voorkomen

SkinBrite Cream: Deze lichtgewichte, verzorgende en verhelderende crème maakt gebruik van Chromobright en BV-OSC om pigmentvlekken te vervagen en de aanmaak van melanine te verminderen. Uw teint is egaal en uw huid heeft een natuurlijke glans. De crème is geschikt voor de gevoelige huid en bevat geen hydrochinon en AHA. Zoethoutextract en verzachtende antioxidanten zorgen voor een gevoede huid zonder problemen. Geschikt voor: gelaat.

 • Onderdrukt melanocyt activiteit
  • Verheldert huidverkleuringen
  • Verzorgende crème die hydrateert en de huid verzacht
  • Neutraliseert vrije radicalen door antioxidanten
  • Uitermate geschikt als voorbereiding en/of nabehandeling bij professionele
  behandeling om pigmentvorming te voorkomen

EyeBrite: Laat uw ogen stralen met onze verlichtende oogcrème. De combinatie van stamcelle van de Madonnalelie en antioxidanten verminderen donkere kringen, twerijl geneeskrachtige pepeitden gezwollen, vermoeide ogen aanpakken. Onthul de natuurlijke schoonheid van uw ogen. Geschikt voor: gebied rond de ogen.

Solar Moisterizer Spf30: Deze uitzonderlijke breedspectrum zonbescherming met SPF 30 beschermt de gevoelige huid tegen de zon. De verzorgende crème bevat plantenextracten, peptiden en antioxidanten om de huid te verstevigen. Uw huid wordt gevoed met zijdezachte, rijke energie. Geschikt voor: gelaat.

 • De meest all-inclusive moisturizer
  • Biedt breedspectrum bescherming tegen de zon
  • Bestrijdt vrije radicalen met krachtige antioxidanten
  • Maakt de huid steviger en gladder
  • De moisturizer is romig en zijdezacht en heeft een prettige geur
  • De geavanceerde liposomentechnologie herstelt en voorkomt DNA schade • Vermindert de verschijning van donkere kringen en vochtophopingen ontstaan door UV en vrije radicalen uit onze omgeving

Youth Protection Spf30: Stelt u eens voor: een zonbescherming die niet alleen de eerste tekenen van veroudering tegengaat, maar ook een herstellend effect heeft op voorgaande zonbeschadiging. Deze verzorgende zonbescherming is 100% natuurlijk en licht genoeg om onder make-up te dragen. Zinkoxide en titaandioxide beschermen uw huid tegen schadelijke UV-stralen. De crème is zacht voor de gevoelige huid, waaronder de huid rondom uw ogen, en kan zelfd na behandelingen gebruikt worden. Geschikt voor: gelaat.

 • Beschermt het elasitne proteïn tegen schadelijke UV-straling
  • Beschermt tegen afbraak van huid proteïnes

Lycogel: Lycogel is de enige zuurstof verrijkende foundation, met live yeast cell derivatives (LYCD: Levende gist cel)) ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt. Lycogel vermindert hierdoor roodheid, zwelling en irritatie en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid na een cosmetische behandeling, terwijl het de huid beschermd tegen toekomstige schade door externe invloeden. Lycogel is bewezen niet irriterend te zijn voor mensen met Rosacea, vitiligo, dermatitis, acne of een anderzijds gevoelige huid.

Patiënten die lycogel gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de indruk van de ervaring dat ze Lycogel gingen gebruiken als hun dagelijkse make-up. Lycogel is derhalve een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up niet kunnen verdragen.

Breathable Camouflage, tint, balm en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevorderen snel het herstelproces van de huid. Sindsdien zijn deze unieke producteigenschappen ontdekt door velen, die het gebruiken als hun dagelijkse, huidverbeterende camouflage.

Lycogel Breathable Camouflage Spf 30

Lycogel oftewel Breathable Camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien gewenst gemixt worden om de perfecte kleur te creëren. De speciale aanbrengtechniek (in lagen) zorgt voor een perfecte dekking die natuurlijk oogt. Lycogel foundation is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, blijft de hele dag zitten en beschermt het gezicht met een parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30 (hoog).

Lycogel: Eerste Ademende camouflage en concealer make-up!

Geniet van de zon op een verantwoorde manier!

Dit was mijn blog over: Voorkomen en verminderen van pigmentvlekken d.m.v. de juiste huidverbeterings producten.

Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor een behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetisch & medisch pedicure behandelingen, acne behandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, dermapen behandelingen, microdermbabrasie behandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglid correctie zonder snijden, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!