Wilt u een mooie, jonge strakke huid? Ga dan voor een huidverjonging laserbehandeling

Micro needling, minder huidverslapping en een mooie stevige huid.

Wilt u een mooie, jonge strakke huid? Ga dan voor een huidverjonging laserbehandeling:

Laat uw huid weer stralen. Wilt u ook dat uw huid er gezonder, strakker en egaler uit gaat zien dat kan met onze huidverjonging laserbehandeling. Door middel van een doeltreffende en veilige laserbehandeling met onze Pro Yag laser worden fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping in het gezicht en of decolleté aanzienlijk verminderd. Ook kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, rosacea en andere huid onvolkomenheden worden aangepakt met onze Pro Yag laser. Heeft u last van ouderdomsvlekken op uw handen ook dit kan met onze huidverjonging laserbehandeling worden verholpen.

Dat uw huid er ouder en valer uitziet dan uw leeftijd doet vermoeden kan Huidverjonging laserbehandelingverschillende oorzaken hebben:

  • Genetisch bepaald
  • Ouder worden
  • Roken
  • Stress
  • Slechte voeding
  • Blootstelling aan de zon

Huidverjonging door laserbehandeling:

Een huidverjonging laserbehandeling kan huidonvolkomenheden en klachten die veroorzaakt worden door huidveroudering efficiënt en veilig en pijnloos verhelpen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is ook afhankelijk van de huidconditie maar ligt meestal tussen de 2-6 behandelingen.
Een huidverjonging laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De yag laser vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid. Collageen zorgt ervoor dat de de huid weer volume en elasticiteit krijgt, u krijgt weer een mooie jongere en fris uitziende huid. Na de behandeling is de huid lichtrood en de huid kan ook iets gezwollen zijn. Na enkele uren trekt dit echter weer weg. Bescherm uw huid altijd goed met een hoge Spf tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigment reacties te voorkomen.

Nabehandeling:

Voor het beste resultaat adviseren wij het gebruik van een goede zonbescherming Spf 50 raden wij hierbij aan. Na de huidverjonging laserbehandeling kunt u de huid verzorgen met een zacht herstellend serum. Wij adviseren u hierover graag.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een huidverjonging Laserbehandeling naar Huidinstituut Reuvers. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten, die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. Schoonheidssalon Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde pedicure-, massagepraktijk, laserinstituut, permanent make-up studio, wax-, schoonheidssalon en huidverbeteringsadres te Landgraaf (Limburg) en regio Parkstad, gemeenten Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Huidverjonging laserbehandeling bij Huidinstituut Reuvers, uw schoonheidssalon, medisch pedicure prakrijk en huidverbeteringsadres in Landgraaf (Zuid Limburg). U kunt bij ons ook terecht voor andere laser behandelingen zoals tatoeage verwijdering, permanent make-up, kalknagels, couperose, pgment -en ouderdomsvlekken, acne, berkenrijs, melasma oftewel zwangerschapsmasker.

Dit was mijn blog over huidverjonging laserbeandelingen. Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.