Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van huidverbetering, schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies. Wij verwelkomen u graag in ons Huidinstituut. Met gastvrije groet, Brigitte en Henry Reuvers

Waarom Huidinstituut Reuvers?

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling? Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook zonder al teveel moeite afvallen? Lekker en smaakvol blijven eten? Weer vol zelfvertrouwen in uw vel zitten? Weer blij worden van uw eigen spiegelbeeld? Een mooier figuur ook op de lange termijn? Dan zijn wij opzoek naar u. Maak vandaag nog de start met PowerSlim. PowerSlim is een serieuze oplossing voor afvallen. Iedere week één op één coaching met jouw persoonlijke PowerSlim afslankcoach, afvallen doe je tenslotte niet alleen! Ons motto: I can do it and and i will do it!

PowerSlim Huidinstituut Reuvers Landgraaf Parkstad

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Heleen Oevering 45 jaar, -20 kilo afgevallen met PowerSlim.
PowerSlim

PowerSlim
Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “ Nico, wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook weer een stralende oogopslag? Af van die lelijke kraaienpootjes of  rimpels op je bovenlip? Behandeld worden zonder operatie of snijden? Kies dan voor een Plasma behandeling.

Laatste Nieuws

Winderigheid. Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?

Winderigheid. Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?

Winderigheid. Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af? Er rust altijd nog een beetje taboe op dit onderwerp. De meeste mensen praten er niet over en doen het (gelukkig) niet in het openbaar, maar ondertussen is het laten van een wind iets heel normaals. Iedereen doet het, zo tussen de 10 en 20 keer per dag, al dan wel bewust of …

Praktische tips voor het coronavirus

Praktische tips voor het coronavirus

Praktische tips voor het coronavirus Het coronavirus is vrijwel overal het gesprek van de dag. Dit is ook niet vreemd aangezien het virus wereldwijd om zich heen grijpt én de maatregelen die zijn getroffen. De gevolgen zijn dan ook overal merkbaar. Mensen zijn aan het hamsteren geslagen, consulten die niet fysiek niet meer door kunnen gaan, events die afgelast worden, etc. Aan de hand van …

Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology

  NIMUE SKIN TECHNOLOGY Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat! Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat. Een cosmeceutical zoals Nimue Skin Technology daarintegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation). Nimue Skin Technology staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op …

Winderigheid. Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?

Er rust altijd nog een beetje taboe op dit onderwerp. De meeste mensen praten er niet over en doen het (gelukkig) niet in het openbaar, maar ondertussen is het laten van een wind iets heel normaals. Iedereen doet het, zo tussen de 10 en 20 keer per dag, al dan wel bewust of onbewust (in je slaap bijvoorbeeld). Het is echter wel vervelend als je er meer last van hebt en je moet inhouden bij openbare gelegenheden of bij je (nieuwe) partner. Je kunt hier erge buikpijn van krijgen omdat de gassen in je darmen zich hierdoor ophopen. Moet je veel meer winden laten dan 10-20 per dag of je kun je ze niet inhouden? Dit wordt flatulentie of winderigheid genoemd. Wat zijn de oorzaken, want waarom laat de één veel meer winden dan de ander? En hoe kun je het zoveel mogelijk beperken?

Waarom laten we ze?

Iedereen heeft altijd een bepaalde hoeveelheid gas in de darmen. Dit gas bestaat vrijwel geheel uit reukloze gassen: stikstof, zuurstof, koolzuurgas, waterstof en methaan. Soms zitten daar ook stinkende gassen bij. Dit kan komen door de afbraak van bepaalde voeding, eiwitten en door de samenstelling van je darmflora. Om het gas kwijt te raken uit je darmen, laat je normaal gesproken dus zo’n 10-20 keer per dag een wind.

Hoe komt dit gas in de darmen:

 • Het inslikken van lucht. Iedere keer dat je iets eet of drinkt, slikt of praat komt er een kleine hoeveelheid lucht mee naar binnen.
 • In je darmen bevinden zich bacteriën die onder andere verantwoordelijk zijn voor het verteren van voedsel. Hierbij komen gassen vrij.
 • Vanuit het bloed wordt een hele kleine hoeveelheid gas afgegeven aan de darmen en weer terug.

Oorzaken van winderigheid

Heb je veel last van het laten van winden, dus meer dan 20 keer per dag? Dit kan de volgende oorzaken hebben:

 • Te veel lucht inslikken. Dit gebeurt vooral als je veel stress of spanning ervaart. Je ademhaling zit dan vaak vrij hoog en je ademt vaker en sneller (soms zelfs hyperventileren), waardoor je veel extra lucht inademt. Ook door roken, drinken met een rietje, snel praten, niet goed kauwen, snel eten, een slecht zittend kunstgebit en het kauwen van kauwgom wordt extra lucht ingeslikt.
 • Bepaalde voedingsmiddelen. Dit is per persoon afhankelijk, maar sommige mensen reageren sterk op bepaalde voedingsmiddelen. Dit zijn met name koolsoorten (spruitjes, boerenkool, spitskool etc. en met uitzondering van bloemkool en broccoli), uien en peulvruchten (denk aan de bekende bruine bonen). De koolhydraten uit deze voedingsmiddelen worden niet volledig verteerd en gaan gisten in de dikke darm. Dit heeft extra gasvorming tot gevolg. Ook fructose in fruit en vruchtensappen en sorbitol (zoetstof in light-producten zoals kauwgom en frisdrank) worden minder goed verteerd en opgenomen.
  PS Ook zijn er voedingsmiddelen die veel lucht bevatten zoals een soufflé, omelet, koolzuurhoudende dranken, slagroom of brood. Ongemerkt eet je dan ook extra lucht.
 • Medicatie. Sommige medicijnen hebben een laxerende werking. Kijk hiervoor op de bijsluiter in de verpakking.
 • Obstipatie. Doordat je niet goed naar het toilet kunt kun je ook extra last hebben van winderigheid. Kun je niet goed naar het toilet? Lees dan de 5 tips die ik eerder uitschreef.
 • Lactose-intolerantie. Doordat het melksuiker (lactose) niet kan worden afgebroken in de dunne darm, komt het onverteerd in de dikke darm terecht. Daar het gisten, met gasvorming als gevolg.
 • Overgewicht. Mensen met overgewicht hebben meer methaan-producerende bacteriën in hun darmen en daardoor vaak last van winderigheid.
 • Parasieten, bacteriën of schimmels. Bepaalde parasieten kunnen winderigheid veroorzaken. Ook een toename aan bepaalde bacteriën en overgroei aan candida hebben winderigheid als gevolg.

Advies

 • Zorg ervoor dat je op tijd rust en ontspant en dus niet gestrest bent.
 • Neem de tijd voor het eten, kauw goed en praat niet te veel tijdens het eten.
 • Probeer het drinken met een rietje zo veel mogelijk te vermijden.
 • Beperk het eten van voedingsmiddelen die gasvormend zijn. Probeer deze producten minder te eten of tijdelijk te vermijden.

Als je veel last hebt van winderigheid of het gaat gepaard met andere klachten, kan het verstandig zijn om dit te bespreken met de huisarts. Ook kun je terecht bij een diëtist als je vermoedt dat bepaalde voeding de oorzaak is. Die kan je helpen met het opsporen van de oorzaak en je leren om gezond(er) te gaan eten.

PowerSlim en winderigheid

Er komen veel positieve reacties van mensen die na PowerSlim veel rustigere darmen hebben gekregen. Veel mensen zijn namelijk een stuk gezonder en regelmatiger gaan eten en dit heeft een gunstig effect op je darmen.

Daarentegen horen we ook wel eens dat de darmen van mensen juist tijdelijk opspelen tijdens het PowerSlimmen. Dit uit zich dan in winderigheid en een wat opgeblazen gevoel.

Wat kan de oorzaak zijn?

Eet je rustig, kauw je goed en kun je voor de rest de eerder genoemde oorzaken van winderigheid ook uitsluiten? Dan kunnen eiwitten en/of polyolen de oorzaak zijn.

Eiwitten

Dit kan komen doordat je meer eiwitten gaat eten dan dat je gewend. Het afbreken van eiwitten kost wat meer moeite voor je darmen dan bijvoorbeeld koolhydraten. De eiwitten die niet worden opgenomen, komen in de dikke darm terecht waar ze kunnen gaan fermenteren. Hierbij ontstaan gassen die winderigheid veroorzaken. De één heeft hier echter meer last van dan de ander en vaak gaat dit na een tijdje vanzelf over als je lichaam meer gewend is aan de hoeveelheid eiwitten. Mocht je er veel last van hebben, overleg dit dan met je PowerSlim coach.

Polyolen

Polyolen (suikeralcoholen) zijn zoetstoffen en zijn iets minder of net zo zoet als suiker, maar ze leveren daarentegen geen calorieën. Polyolen hebben een lage glycemische index waardoor het langer duurt voor ze worden opgenomen in het bloed. Dit betekent dat je geen directe piek krijgt in je bloedsuikerspiegel, waardoor je niet snel weer trek krijgt. Een heel groot voordeel tijdens het afvalproces.

Het nadeel is dat polyolen zeer heftig worden gefermenteerd in de dikke darm door bacteriën. Door de bijproducten die ontstaan, zoals gassen, kunnen er bijwerkingen optreden zoals winderigheid.

Winderigheid waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?Heb jij last van darmklachten tijdens het PowerSlimmen?

Op de verpakking staat precies of er geen, weinig of wat meer polyolen in het PowerSlim product zitten. Met je PowerSlim coach kun je dus bekijken welke producten je beter (even) kan mijden.

De klachten zullen dan een stuk minder worden.

Bron: PowerSlim

Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/powerslim/

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo makkelijk en zo lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers

Praktische tips voor het coronavirus

Het coronavirus is vrijwel overal het gesprek van de dag. Dit is ook niet vreemd aangezien het virus wereldwijd om zich heen grijpt én de maatregelen die zijn getroffen. De gevolgen zijn dan ook overal merkbaar. Mensen zijn aan het hamsteren geslagen, consulten die niet fysiek niet meer door kunnen gaan, events die afgelast worden, etc. Aan de hand van deze column willen we jou richtlijnen geven hoe je je zelf tegen het virus kan beschermen. Dit wil niet zeggen dat wanneer je je strikt aan deze richtlijnen houdt je het virus niet kunt krijgen.

Deze richtlijnen zijn nog specifieker en gerichter ter ondersteuning van je weerstand in tijden van het coronavirus én is een aanvulling op de column 5 tips voor een goede weerstand.

Wat is het coronavirus?

Corona betekent ‘kroon’, wat wil zeggen dat deze virussen kroonvormig lijken als je ze onder een microscoop bekijkt. Er bestaat niet één coronavirus. Het is een groep virussen, waar SARS en MERS ook onder vallen. COVID-19 is de infectieziekte die het veroorzaakt, maar de officiële naam van het virus is SARS-CoV-2. Dit staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome, acuut ernstig ademhalingssyndroom, Coronavirus 2. Er zijn in totaal zeven coronavirussen die bij mensen ziekten kunnen veroorzaken. Er wordt steeds meer duidelijk dat er twee typen van het virus rondgaan. Het gaat dan om een agressieve variant, ongeveer 70% van de infecties gaat om deze vorm, én een milde variant. Dit is ongeveer 30% en lijkt op een korte verkoudheid.

Wat is er nu aan de hand?

Een normale griep die in deze tijd van het jaar speelt is van het virustype Influenza. De meeste mensen hebben hier al enige weerstand tegen opgebouwd. Het sterftecijfer ligt bij dit virus daarom een stuk lager dan bij COVID-19. Het coronavirus is vooral dodelijk voor ouderen. Om het sterftecijfer te verlagen is het belangrijk dat ongeveer 50-60% van de bevolking groepsimmuniteit moet krijgen. Premier Rutte vertelde in zijn toespraak dat een groot deel van de bevolking de komende tijd besmet zal raken met het virus, maar dat er op die manier immuniteit wordt opgebouwd. Dit is belangrijk om het virus in te dammen. Wie het virus heeft gehad is daarna meestal immuun. Des te groter de groep die immuun is, des te kleiner de kans voor het virus om over te springen op kwetsbare ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Door middel van groepsimmuniteit bouw je een soort beschermende muur om je heen. Om deze 50-60% te bereiken is het nodig dat mensen ziek worden. Het virus moet als het ware rondgaan onder de mensen die er eigenlijk weinig last van hebben. De kwetsbare groepen moeten tegelijkertijd zo goed mogelijk worden afgeschermd. Als de groep mensen die het virus gehad hebben groot genoeg is, zal het de kwetsbaren beschermen tegen het virus.

De incubatietijd voor het virus is vrij lang. Hierdoor kun je makkelijk anderen besmetten. De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste klinische symptomen van de ziekte. De incubatietijd van het coronavirus varieert van 2-14 dagen, maar in de meeste gevallen worden mensen na vier dagen ziek. Uit resultaten blijkt dat het virus met name een voorkeur hebben voor mannen.

Wat is virale lading?

In de media en in wetenschappelijke studies wordt veel gebruik gemaakt van de term virale lading. Onder virale lading wordt de hoeveelheid van het virus dat in de lichaamsvloeistoffen circuleert verstaan. In het geval van COVID-19 piekt dit rond de 5-6 dagen. Bij een hoge virale lading is de kans op het besmetten van anderen het hoogst. In sommige gevallen hebben mensen een hoge virale lading, zonder dat zij klachten hebben. Hierdoor kunnen deze mensen zonder dat zij het door hebben veel mensen besmetten. Momenteel wordt er vanuit gegaan dat iemand die geïnfecteerd is, tenminste 2 andere personen besmet.

Wat kun je zelf doen?
Het beste kun je zo veel mogelijk groente en fruit eten. Het liefst zo gevarieerd mogelijk. In Fase 1 van het PowerSlim programma is fruit niet toegestaan. Dit wordt echter opgevangen door de dubbele portie groente die men dagelijks eet (’s middags en ’s avonds). We zijn in de literatuur gedoken om te onderzoeken of we kunnen ondersteunen met supplementen. Er is momenteel echter nog vrij weinig bekend, aangezien het coronavirus vrij nieuw is. Er zijn dan ook geen wetenschappelijke studies waaruit blijkt welke supplementen je het beste in kunt zetten. Op basis van de studies die er wel zijn én onze ervaring zijn er een aantal supplementen die je kunt inzetten ter ondersteuning van je immuunsysteem:

Praktische tips voor het coronavirusMultivitaminen/-mineralensupplement van hoge kwaliteit:

Zink zuigtabletten
Zink kan de ernst van virale infecties in de keel tegengaan. Het gaat hierbij dan om zink zuigtabletten. Supplementen die je door moet slikken zijn niet altijd effectief. Houd de dosering op de verpakking aan. Het heeft namelijk geen zin om boven deze dosis te gaan zitten.

Vitamine D
Vitamine D maken we aan uit zonlicht. In de maanden september tot en met maart schijnt de zon minder vaak en frequent. Bovendien zitten de meeste mensen binnen. Hierdoor maken we weinig vitamine D aan. Vitamine D kan bijdragen om infecties in de bovenste luchtwegen tegen te gaan. In de zomer zijn virussen verspreiden virussen zich minder makkelijk. Dit komt omdat UV-stralen in zonlicht dodelijk kunnen zijn voor virussen. Ga lekker naar buiten voor een wandeling, niet alleen goed voor de beweging maar ook voor je vitamine D gehalte.

Vitamine C
Vitamine C kan de duur van verkoudheid verkorten. Om het immuunsysteem nog verder te versterken ten tijden van virale infecties kan vitamine C ondersteuning bieden. Vitamine C vind je voornamelijk in groente en fruit. Fruit is tijdens fase 1 van het PowerSlim programma niet toegestaan. Om toch vitamine C binnen te krijgen, kun je naast het eten van groente ook een vitamine C supplement innemen. Laat bruistabletten achterwege in verband met de suikers die hieraan zijn toegevoegd.

Berberine
Berberine kun je innemen bij virale en bacteriële infecties. Berberine is een geelwortel, net als bijvoorbeeld kurkuma. Preklinische studies hebben aangetoond dat berberine een antivirale activiteit heeft en effectief is tegen het binnendringen van veel virussen. Berberine kan ter preventie van een virusinfectie of bij een bestaande virusinfectie worden gebruikt. Berberine heeft een antimicrobiële activiteit (met name in het maagdarmkanaal) tegen pathogene bacteriën, virussen, schimmels en parasieten, terwijl het veilig is voor lichaamscellen en gunstige darmbacteriën.

Spirulina
Spirulina is een van ’s werelds rijkste superfoods. Het kan ingezet worden ter ondersteuning van de weerstand bij infecties.

Probioticum
Ons microbioom (alle micro-organismen die in ons lichaam leven) is een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem. Veel van deze micro-organismen bevinden zich in onze darmen. Het kan daarom bij darmklachten van belang zijn om een probioticum in te zetten, om zo de gezondheid van je darmen te versterken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de darmen goed te ondersteunen met de supplementen colondetox I, colonrepair II en colonfix III (deze zijn verkrijgbaar bij Huidinstituut Reuvers, wij zijn gecertificeerde PowerSlim suppletie-adviseurs).
Naast bovengenoemde adviezen zijn gezonde voeding, voldoende nachtrust én stressreductie van essentieel belang.

Hoe meer supplementen hoe beter?
Op het internet verschijnen meerdere artikelen met extreme hoeveelheden supplementen die je tot je moet nemen in de strijd tegen het coronavirus. Meer supplementen wil niet altijd zeggen beter. Een goede basissuppletie en enkele aanvullingen zoals extra vitamine C, vitamine D3 en zink kan het immuunsysteem al versterken. Naargelang de persoonlijke situatie kunnen er meer mogelijkheden ingezet worden ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Doe ongezonde voeding in de ban

Geraffineerde voedingsmiddelen kunnen het immuunsysteem verzwakken, waardoor we juist kwetsbaar worden voor infecties. Pieken in onze bloedsuikerspiegel, door het eten van suikers, kunnen het immuunsysteem verzwakken. Kies voor voldoende groenten (rijk aan vitamine C) én voor veel vis (met name vette vis). Dieren uit de zee bevatten zink én omega 3 vetzuren.

Praktische tips:
Was je handen goed en regelmatig met zeep om verspreiding tegen te gaan. Raak je mond, neus en ogen zo min mogelijk aan. Schudt zo min mogelijk elkaars handen en probeer minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen. Slaap voldoende om je immuunsysteem op peil te houden.

Praktische tips voor het coronavirusHuidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/powerslim/

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo makkelijk en zo lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers

Bron: Powerslim

What do you want to do ?

New mail

 

NIMUE SKIN TECHNOLOGY

Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat!

Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat. Een cosmeceutical zoals Nimue Skin Technology daarintegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation).

Nimue Skin Technology staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op de effectieve combinatie, concentratie en sterkte van AHA’s. Daarnaast zijn de producten vrij van toegevoegde geurstoffen, lanoline, minerale oliën, parabenen en schurende middelen en worden ze niet getest op dieren.

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De producten bevatten buitengewone actieve ingrediënten die in synergie geformuleerd worden met wetenschappelijk bewezen delivery systems. Deze delivery systems hebben het vermogen om de werkstoffen in een stabiele en actieve vorm de huid in te krijgen.

NIMUE BEHANDELFILOSOFIE
De Nimue Skin Technology Derma-cosmeceutical behandelfilosofie is gebaseerd op vier behandelprincipes. De actieve ingrediënten dragen bij aan deze processen in de huid. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de oorzaak van het huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

Er zijn 4 behandelprincipes van Nimue Skin Technology:
– Verjonging – Ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van de huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt
– Herstel – Ingrediënten die de disbalans in de huid hersteld
– Anti-Oxidanten – Ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren
– Zonbescherming – Zonnefilters en high-tech ingrediënten die de negatieve effecten van UV stralen verminderen of voorkomen

Nimue Skin Technology Basic
Alle behandelingen van Nimue Skin Technology zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een Basic behandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling.
Dankzij de unieke combinatie van anti-oxydanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straal hij van gezondheid!

Huidverjonging en huidverbetering
Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Huidproblemen
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue Skin Technology is o.a. gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat de huidproblemen zich genezen en herstellen.

Nimue Skin Technology biedt sterke oplossingen voor diverse huidcondities;
Nimue Skin Technology kent 4 unieke huidcklassificaties

 • Environmentally Damaged Skin – Beschadigde huid door externe factoren
 • Hyperpigmented Skin – Huid met pigmentvlekken
 • Problematic Skin – Onzuivere probleemhuid
 • Interactive range – Huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress, gevoelige of hyper gevoelige huid

Dit was mijn blog over; Nimue Skin Technologie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Nimue Skin TechnologyU kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste #Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Tattoolaseren # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!