Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van huidverbetering, schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies. Wij verwelkomen u graag in ons Huidinstituut. Met gastvrije groet, Brigitte en Henry Reuvers

Waarom Huidinstituut Reuvers?

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling? Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook zonder al teveel moeite afvallen? Lekker en smaakvol blijven eten? Weer vol zelfvertrouwen in uw vel zitten? Weer blij worden van uw eigen spiegelbeeld? Een mooier figuur ook op de lange termijn? Dan zijn wij opzoek naar u. Maak vandaag nog de start met PowerSlim. PowerSlim is een serieuze oplossing voor afvallen. Iedere week één op één coaching met jouw persoonlijke PowerSlim afslankcoach, afvallen doe je tenslotte niet alleen! Ons motto: I can do it and and i will do it!

PowerSlim Huidinstituut Reuvers Landgraaf Parkstad

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Heleen Oevering 45 jaar, -20 kilo afgevallen met PowerSlim.
PowerSlim

PowerSlim
Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “ Nico, wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook weer een stralende oogopslag? Af van die lelijke kraaienpootjes of  rimpels op je bovenlip? Behandeld worden zonder operatie of snijden? Kies dan voor een Plasma behandeling.

Laatste Nieuws

Praktische tips voor het coronavirus

Praktische tips voor het coronavirus

Praktische tips voor het coronavirus Het coronavirus is vrijwel overal het gesprek van de dag. Dit is ook niet vreemd aangezien het virus wereldwijd om zich heen grijpt én de maatregelen die zijn getroffen. De gevolgen zijn dan ook overal merkbaar. Mensen zijn aan het hamsteren geslagen, consulten die niet fysiek niet meer door kunnen gaan, events die afgelast worden, etc. Aan de hand van …

Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology

  NIMUE SKIN TECHNOLOGY Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat! Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat. Een cosmeceutical zoals Nimue Skin Technology daarintegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation). Nimue Skin Technology staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op …

Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling

Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling

‘Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling’ Valerie (43): ‘Ik ben altijd van mening geweest dat uiterlijk niet het belangrijkste is. En die mening heb ik nog steeds, maar ik vind ook dat je niet mag onderschatten wat voor invloed je uiterlijk kan hebben. Want toen ik jonger was, hield ik me niet erg bezig met gezichtsverzorging. Mijn huid was strak en zuiver …

Praktische tips voor het coronavirus

Het coronavirus is vrijwel overal het gesprek van de dag. Dit is ook niet vreemd aangezien het virus wereldwijd om zich heen grijpt én de maatregelen die zijn getroffen. De gevolgen zijn dan ook overal merkbaar. Mensen zijn aan het hamsteren geslagen, consulten die niet fysiek niet meer door kunnen gaan, events die afgelast worden, etc. Aan de hand van deze column willen we jou richtlijnen geven hoe je je zelf tegen het virus kan beschermen. Dit wil niet zeggen dat wanneer je je strikt aan deze richtlijnen houdt je het virus niet kunt krijgen.

Deze richtlijnen zijn nog specifieker en gerichter ter ondersteuning van je weerstand in tijden van het coronavirus én is een aanvulling op de column 5 tips voor een goede weerstand.

Wat is het coronavirus?

Corona betekent ‘kroon’, wat wil zeggen dat deze virussen kroonvormig lijken als je ze onder een microscoop bekijkt. Er bestaat niet één coronavirus. Het is een groep virussen, waar SARS en MERS ook onder vallen. COVID-19 is de infectieziekte die het veroorzaakt, maar de officiële naam van het virus is SARS-CoV-2. Dit staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome, acuut ernstig ademhalingssyndroom, Coronavirus 2. Er zijn in totaal zeven coronavirussen die bij mensen ziekten kunnen veroorzaken. Er wordt steeds meer duidelijk dat er twee typen van het virus rondgaan. Het gaat dan om een agressieve variant, ongeveer 70% van de infecties gaat om deze vorm, én een milde variant. Dit is ongeveer 30% en lijkt op een korte verkoudheid.

Wat is er nu aan de hand?

Een normale griep die in deze tijd van het jaar speelt is van het virustype Influenza. De meeste mensen hebben hier al enige weerstand tegen opgebouwd. Het sterftecijfer ligt bij dit virus daarom een stuk lager dan bij COVID-19. Het coronavirus is vooral dodelijk voor ouderen. Om het sterftecijfer te verlagen is het belangrijk dat ongeveer 50-60% van de bevolking groepsimmuniteit moet krijgen. Premier Rutte vertelde in zijn toespraak dat een groot deel van de bevolking de komende tijd besmet zal raken met het virus, maar dat er op die manier immuniteit wordt opgebouwd. Dit is belangrijk om het virus in te dammen. Wie het virus heeft gehad is daarna meestal immuun. Des te groter de groep die immuun is, des te kleiner de kans voor het virus om over te springen op kwetsbare ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Door middel van groepsimmuniteit bouw je een soort beschermende muur om je heen. Om deze 50-60% te bereiken is het nodig dat mensen ziek worden. Het virus moet als het ware rondgaan onder de mensen die er eigenlijk weinig last van hebben. De kwetsbare groepen moeten tegelijkertijd zo goed mogelijk worden afgeschermd. Als de groep mensen die het virus gehad hebben groot genoeg is, zal het de kwetsbaren beschermen tegen het virus.

De incubatietijd voor het virus is vrij lang. Hierdoor kun je makkelijk anderen besmetten. De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste klinische symptomen van de ziekte. De incubatietijd van het coronavirus varieert van 2-14 dagen, maar in de meeste gevallen worden mensen na vier dagen ziek. Uit resultaten blijkt dat het virus met name een voorkeur hebben voor mannen.

Wat is virale lading?

In de media en in wetenschappelijke studies wordt veel gebruik gemaakt van de term virale lading. Onder virale lading wordt de hoeveelheid van het virus dat in de lichaamsvloeistoffen circuleert verstaan. In het geval van COVID-19 piekt dit rond de 5-6 dagen. Bij een hoge virale lading is de kans op het besmetten van anderen het hoogst. In sommige gevallen hebben mensen een hoge virale lading, zonder dat zij klachten hebben. Hierdoor kunnen deze mensen zonder dat zij het door hebben veel mensen besmetten. Momenteel wordt er vanuit gegaan dat iemand die geïnfecteerd is, tenminste 2 andere personen besmet.

Wat kun je zelf doen?
Het beste kun je zo veel mogelijk groente en fruit eten. Het liefst zo gevarieerd mogelijk. In Fase 1 van het PowerSlim programma is fruit niet toegestaan. Dit wordt echter opgevangen door de dubbele portie groente die men dagelijks eet (’s middags en ’s avonds). We zijn in de literatuur gedoken om te onderzoeken of we kunnen ondersteunen met supplementen. Er is momenteel echter nog vrij weinig bekend, aangezien het coronavirus vrij nieuw is. Er zijn dan ook geen wetenschappelijke studies waaruit blijkt welke supplementen je het beste in kunt zetten. Op basis van de studies die er wel zijn én onze ervaring zijn er een aantal supplementen die je kunt inzetten ter ondersteuning van je immuunsysteem:

Praktische tips voor het coronavirusMultivitaminen/-mineralensupplement van hoge kwaliteit:

Zink zuigtabletten
Zink kan de ernst van virale infecties in de keel tegengaan. Het gaat hierbij dan om zink zuigtabletten. Supplementen die je door moet slikken zijn niet altijd effectief. Houd de dosering op de verpakking aan. Het heeft namelijk geen zin om boven deze dosis te gaan zitten.

Vitamine D
Vitamine D maken we aan uit zonlicht. In de maanden september tot en met maart schijnt de zon minder vaak en frequent. Bovendien zitten de meeste mensen binnen. Hierdoor maken we weinig vitamine D aan. Vitamine D kan bijdragen om infecties in de bovenste luchtwegen tegen te gaan. In de zomer zijn virussen verspreiden virussen zich minder makkelijk. Dit komt omdat UV-stralen in zonlicht dodelijk kunnen zijn voor virussen. Ga lekker naar buiten voor een wandeling, niet alleen goed voor de beweging maar ook voor je vitamine D gehalte.

Vitamine C
Vitamine C kan de duur van verkoudheid verkorten. Om het immuunsysteem nog verder te versterken ten tijden van virale infecties kan vitamine C ondersteuning bieden. Vitamine C vind je voornamelijk in groente en fruit. Fruit is tijdens fase 1 van het PowerSlim programma niet toegestaan. Om toch vitamine C binnen te krijgen, kun je naast het eten van groente ook een vitamine C supplement innemen. Laat bruistabletten achterwege in verband met de suikers die hieraan zijn toegevoegd.

Berberine
Berberine kun je innemen bij virale en bacteriële infecties. Berberine is een geelwortel, net als bijvoorbeeld kurkuma. Preklinische studies hebben aangetoond dat berberine een antivirale activiteit heeft en effectief is tegen het binnendringen van veel virussen. Berberine kan ter preventie van een virusinfectie of bij een bestaande virusinfectie worden gebruikt. Berberine heeft een antimicrobiële activiteit (met name in het maagdarmkanaal) tegen pathogene bacteriën, virussen, schimmels en parasieten, terwijl het veilig is voor lichaamscellen en gunstige darmbacteriën.

Spirulina
Spirulina is een van ’s werelds rijkste superfoods. Het kan ingezet worden ter ondersteuning van de weerstand bij infecties.

Probioticum
Ons microbioom (alle micro-organismen die in ons lichaam leven) is een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem. Veel van deze micro-organismen bevinden zich in onze darmen. Het kan daarom bij darmklachten van belang zijn om een probioticum in te zetten, om zo de gezondheid van je darmen te versterken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de darmen goed te ondersteunen met de supplementen colondetox I, colonrepair II en colonfix III (deze zijn verkrijgbaar bij Huidinstituut Reuvers, wij zijn gecertificeerde PowerSlim suppletie-adviseurs).
Naast bovengenoemde adviezen zijn gezonde voeding, voldoende nachtrust én stressreductie van essentieel belang.

Hoe meer supplementen hoe beter?
Op het internet verschijnen meerdere artikelen met extreme hoeveelheden supplementen die je tot je moet nemen in de strijd tegen het coronavirus. Meer supplementen wil niet altijd zeggen beter. Een goede basissuppletie en enkele aanvullingen zoals extra vitamine C, vitamine D3 en zink kan het immuunsysteem al versterken. Naargelang de persoonlijke situatie kunnen er meer mogelijkheden ingezet worden ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Doe ongezonde voeding in de ban

Geraffineerde voedingsmiddelen kunnen het immuunsysteem verzwakken, waardoor we juist kwetsbaar worden voor infecties. Pieken in onze bloedsuikerspiegel, door het eten van suikers, kunnen het immuunsysteem verzwakken. Kies voor voldoende groenten (rijk aan vitamine C) én voor veel vis (met name vette vis). Dieren uit de zee bevatten zink én omega 3 vetzuren.

Praktische tips:
Was je handen goed en regelmatig met zeep om verspreiding tegen te gaan. Raak je mond, neus en ogen zo min mogelijk aan. Schudt zo min mogelijk elkaars handen en probeer minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen. Slaap voldoende om je immuunsysteem op peil te houden.

Praktische tips voor het coronavirusHuidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/powerslim/

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo makkelijk en zo lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers

Bron: Powerslim

What do you want to do ?

New mail

 

NIMUE SKIN TECHNOLOGY

Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat!

Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat. Een cosmeceutical zoals Nimue Skin Technology daarintegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation).

Nimue Skin Technology staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op de effectieve combinatie, concentratie en sterkte van AHA’s. Daarnaast zijn de producten vrij van toegevoegde geurstoffen, lanoline, minerale oliën, parabenen en schurende middelen en worden ze niet getest op dieren.

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De producten bevatten buitengewone actieve ingrediënten die in synergie geformuleerd worden met wetenschappelijk bewezen delivery systems. Deze delivery systems hebben het vermogen om de werkstoffen in een stabiele en actieve vorm de huid in te krijgen.

NIMUE BEHANDELFILOSOFIE
De Nimue Skin Technology Derma-cosmeceutical behandelfilosofie is gebaseerd op vier behandelprincipes. De actieve ingrediënten dragen bij aan deze processen in de huid. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de oorzaak van het huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

Er zijn 4 behandelprincipes van Nimue Skin Technology:
– Verjonging – Ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van de huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt
– Herstel – Ingrediënten die de disbalans in de huid hersteld
– Anti-Oxidanten – Ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren
– Zonbescherming – Zonnefilters en high-tech ingrediënten die de negatieve effecten van UV stralen verminderen of voorkomen

Nimue Skin Technology Basic
Alle behandelingen van Nimue Skin Technology zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een Basic behandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling.
Dankzij de unieke combinatie van anti-oxydanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straal hij van gezondheid!

Huidverjonging en huidverbetering
Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Huidproblemen
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue Skin Technology is o.a. gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat de huidproblemen zich genezen en herstellen.

Nimue Skin Technology biedt sterke oplossingen voor diverse huidcondities;
Nimue Skin Technology kent 4 unieke huidcklassificaties

  • Environmentally Damaged Skin – Beschadigde huid door externe factoren
  • Hyperpigmented Skin – Huid met pigmentvlekken
  • Problematic Skin – Onzuivere probleemhuid
  • Interactive range – Huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress, gevoelige of hyper gevoelige huid

Dit was mijn blog over; Nimue Skin Technologie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Nimue Skin TechnologyU kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste #Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Tattoolaseren # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

‘Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling’

Valerie (43): ‘Ik ben altijd van mening geweest dat uiterlijk niet het belangrijkste is. En die mening heb ik nog steeds, maar ik vind ook dat je niet mag onderschatten wat voor invloed je uiterlijk kan hebben. Want toen ik jonger was, hield ik me niet erg bezig met gezichtsverzorging. Mijn huid was strak en zuiver ik had een frisse en gezonde uitstraling wat ik ook deed. Pas toen ik steeds vaker te horen kreeg hoe vermoeid ik eruit zag zonder dat ik echt moe was, hakte dat er toch behoorlijk in.’

‘De eerste paar keer dat je zoiets hoort, is het nog niet zo’n probleem. Maar na een tijdje stoorde het me. Mensen die ik al langer niet had gezien, vroegen of het goed met me ging. Het ging prima, maar die opmerkingen bleven in mijn hoofd! Natuurlijk ga je dan een keer kritisch in de spiegel kijken. En ik moest toegeven dat in de loop der jaren mijn frisse en gezonde uitstraling was verdwenen en dat mijn beperkte huidverzorging ook wel zichtbaar was. Daarbij, ik vind het vervelend om toe te geven, rookte ik in mijn studententijd behoorlijk. En dat dat zijn sporen heeft achtergelaten, daar ben ik van overtuigd.’

‘Mijn huid oogde grauw, voelde droog aan en daardoor waren de rimpels en fijne lijntjes nog zichtbaarder. Eigenlijk voelde ik me van binnen heel anders dan de vrouw die ik in mijn spiegelbeeld zag terugkijken. Dat is een vervelend gevoel, je wilt jezelf graag herkennen. Ik hoef er echt niet uit te zien als een twintigjarig meisje, maar ik wil me wel mezelf kunnen voelen. In de periode daarna maakte deze realisatie me behoorlijk onzeker terwijl ik dat voorheen nooit was.’

‘Ik ben niet het type om lang bij de pakken neer te zitten. Als je ergens niet tevreden mee bent, dan moet je er wat aan doen. En aangezien ik niet heel erg thuis ben in de huidverzorgingswereld, besloot ik me er meer in te verdiepen. Zo ben ik terechtgekomen bij Huidinstituut Reuvers. Ik heb een kennismakingsafspraak gemaakt en verteld dat ik weer een frisse en gezonde uitstraling wilde.’

‘Eerst was er een intake waarbij mijn huid goed bekeken werd en de specialist me vertelde waar mijn huid precies baat bij zou hebben. Daarna heb ik ook een kennismakingsbehandeling gehad, waarbij ik goed geïnformeerd werd over wat nu precies gebeurde en waarom. En, waar ik erg blij mee was, kreeg ik allerlei nuttige tips en adviezen mee over wat ik thuis nu kon doen om mijn huid te verzorgen en veroudering af te remmen. Heel fijn, want nu heb ik de mogelijkheden om veel beter voor mezelf en mijn huid te kunnen zorgen.’

Het totaalplaatje

Huidinstituut Reuvers is een Instituut waarbij gekeken wordt naar het totaalplaatje, ze gaan verder waar soms een schoonheidsspecialiste stopt. Ik heb inmiddelels geleerd dat huidveroudering van de huid vele oorzaken kan hebben: stress, zon, verkeerde voeding, alcoholgebruik, medicijngebruik of roken kunnen allemaal van invloed zijn. Tijdens het verouderingsproces nemen collageen, elastine en hyaluronzuur af. Deze stofjes zorgen ervoor dat de huid stevig, soepel en strak is. Huidveroudering uit zich dus niet alleen als rimpels en verslapte huid, maar ook als een droge, gevoelige huid of acné door hormoonschommelingen.

Weer in topconditie

Brigitte Reuvers is eigenaar van het huidinstituut, en vertelt: ‘Zo persoonlijk als jouw huid is, zo persoonlijk is dus ook een huidverjongende behandeling. Omdat ieders huid anders reageert en anders veroudert, is niet van tevoren te bepalen wat jij nodig hebt. Wanneer je bij ons komt voor huidverbetering, kijken we daarom naar het vochtgehalte van je huid, eventuele zonschade en de afname van het bindweefsel, collageen en elastine. Op basis van jouw huidconditie, stellen we een passende behandeltraject voor. Zo komt ook jouw huid weer in topconditie!’

In de juiste handen

Wil jij ook een persoonlijk advies of een gezichtsbehandeling? Dan ben je bij Brigitte Reuvers van Huidinstituut Reuvers in de juiste deskundige handen. Met de intensieve en effectieve (huidverbeterende) behandelingen bezorgen wij jou ook weer een stralende en gezonde huid. Wij werken uitsluitend met cosmeceuticals dit zijn producten met intensieve hoge werkstoffen die ook echt iets doen in en voor de huid. Wij werken met de producten van PCA skin en Nimue Skin Technology.

Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling
Dit was mijn blog over; Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!