Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van huidverbetering, schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies. Wij verwelkomen u graag in ons Huidinstituut. Met gastvrije groet, Brigitte en Henry Reuvers

Waarom Huidinstituut Reuvers?

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling? Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook zonder al teveel moeite afvallen? Lekker en smaakvol blijven eten? Weer vol zelfvertrouwen in uw vel zitten? Weer blij worden van uw eigen spiegelbeeld? Een mooier figuur ook op de lange termijn? Dan zijn wij opzoek naar u. Maak vandaag nog de start met PowerSlim. PowerSlim is een serieuze oplossing voor afvallen. Iedere week één op één coaching met jouw persoonlijke PowerSlim afslankcoach, afvallen doe je tenslotte niet alleen! Ons motto: I can do it and and i will do it!

PowerSlim Huidinstituut Reuvers Landgraaf Parkstad

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Heleen Oevering 45 jaar, -20 kilo afgevallen met PowerSlim.
PowerSlim

PowerSlim
Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “ Nico, wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook weer een stralende oogopslag? Af van die lelijke kraaienpootjes of  rimpels op je bovenlip? Behandeld worden zonder operatie of snijden? Kies dan voor een Plasma behandeling.

Laatste Nieuws

Een gezonde huid in de winter

Een gezonde huid in de winter De winter is volop aan de gang. Helaas zie ik in deze periode veel huiden die het zwaar hebben. De huid is droger en raakt daardoor sneller geïrriteerd. Het weer is verandert en dat heeft ook gevolgen voor je huid. Elke seizoen heeft je huid andere verzorging nodig. Hoe weet je dat je andere verzorging nodig hebt? Je huid …

Januari actie PowerSlim

PowerSlim januari actie

Zoals een ieder inmiddels wel al weet is een van de vele voornemens van dit jaar afvallen. Wil jij ook een aantal kilo’s kwijt? Wil je een gezonde levensstijl? Zonder al teveel moeite afvallen en je fitter voelen? Lekker en smaakvol blijven eten? Succesvol afvallen? Dan is PowerSlim wellicht iets voor jou! PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je …

Een mooie en stralende huid Huidinstituut Reuvers Landgraaf Parkstad

8 Huidtips voor een mooie en stralende huid

8 Huidtips voor een mooie en stralende huid   Je lichaamshuid kun je verbergen onder je spijkerbroek en een T-shirt maar je gezichtshuid is tijdens de omgang met andere mensen altijd zichtbaar. Je gezicht is je visitekaartje ben er daarom zuinig op, we hebben er maar een! Natuurlijk bestaan er tegenwoordig veel kunstgrepen om verouderingsverschijnselen – rimpels en uitgezakte gezichtscontouren – tegen te gaan, maar …

Een gezonde huid in de winter

De winter is volop aan de gang. Helaas zie ik in deze periode veel huiden die het zwaar hebben. De huid is droger en raakt daardoor sneller geïrriteerd. Het weer is verandert en dat heeft ook gevolgen voor je huid. Elke seizoen heeft je huid andere verzorging nodig.

Hoe weet je dat je andere verzorging nodig hebt?

Je huid kan wat droger worden, irritaties kunnen ontstaan, schilferige en ruwe plekjes, jeukerige huid. Kortom je huid heeft meer weerstand nodig. Als je crème heel snel intrekt en je huid misschien zelfs wat trekkerig aanvoelt is het tijd om een te kijken of je verzorging nog wel voldoet. 

Wat heb je nodig voor een gezonde huid in de winter; 

Vet en vocht
Je huid is droger in de winter en heeft meer bescherming nodig. Je hebt meer vocht nodig en je hebt lipides (vet) nodig om de huid te helpen gezond te blijven. Gebruik een intensief voedend / hydraterend serum onder je dagelijkse crème om je huid hierbij te helpen. Hoe beter de huid gehydrateerd is hoe meer hij kan hebben (betere huidweerstand). In je huid zit een barrièrefunctie (bescherming) die versterkt moet worden. Je huid heeft ook vetten nodig deze helpen de huid soepel te houden en te beschermen tegen uitdroging. Begin op tijd met een vollere, iets vettere crème eventueel voor de nacht te smeren en voorkom irritatie, roodheid en schrale plekjes

Peeling
Waarschijnlijk is een droge huid niet je enige probleem. Vaak als men in de spiegel kijkt is de huid dof en grauw dit komt door de opstapeling van dode huidcellen en een aantal vervelende pigmentvlekken. Na de mooie zomer verdwijnt je bruine kleurtje en blijft er dikwijls een huid over die er heel wat minder egaal en stralend uitziet dan in je vakantie.

Gelukkig is hier veel aan te verbeteren. Exfoliëren met een product met werkstoffen zoals, melkzuur, glycolzuur of salicylzuur is nu echt een must. De huid krijgt een gladder huidoppervlak, doordat een exfoliant de dode huidcellen verwijdert en dus krijgt je huid weer een fris, egaal en stralend aanzien. Maar een exfoliant doet nog veel meer; een exfoliant kan collageen opbouwen, pigmentvlekken verminderen, vocht vast houden en puistjes voorkomen. Let op dat je niet te veel exfolieert.

Je kunt ook een intensieve peeling in onze salon doen om de huid gladder te maken en nieuwe cel-aanmaak te stimuleren voor een gezondere huid. Deze is een stuk krachtiger en gaat dieper dan je producten voor thuisgebruik.

Dit was mijn blog over; Een gezonde huid in de winter? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Een gezonde huid in de winter

 

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Zoals een ieder inmiddels wel al weet is een van de vele voornemens van dit jaar afvallen. Wil jij ook een aantal kilo’s kwijt? Wil je een gezonde levensstijl? Zonder al teveel moeite afvallen en je fitter voelen? Lekker en smaakvol blijven eten? Succesvol afvallen? Dan is PowerSlim wellicht iets voor jou!

PowerSlim Huidinstituut Reuvers Landgraaf ParkstadPowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde levensstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben je stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang om terugval te voorkomen.

Wij hebben het afgelopen jaar weer met veel plezier vele klanten mogen coachen om af te vallen d.m.v. Powerslim. Wat zijn wij super trots op al onze klanten en de behaalde resultaten. En wat zien ze er stralend uit.

Ben jij net zo enthousiast? En wil jij ook zo stralen als onze klanten? Weer lekker fit zijn en goed in je vel zitten? Blij worden van jouw spiegelbeeld? Een blijvend resultaat ook op de langere termijn?

Start dan in januari nog met Powerslim en krijg € 30,00 korting op het starterspakket, een gratis PS kookboek en 10% korting op alle PS producten. Ook hebben wij nog een extra bonus voor iedereen die het van tevoren vastgestelde streefgewicht behalen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over straat lopen?

Maak dan nu de start met PowerSlim en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

PowerSlim een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding. 
Afvallen doe je tenslotte niet alleen.

2020 wordt jouw jaar!

Jouw voordeel:

Persoonlijke begeleiding– € 30,- korting op het starterspakket (nu € 129,- i.p.v. € 159,-)
– Gratis PS receptenboek t.w.v. € 14,95.
– 10% korting op alle PS producten in januari.
– Gratis coaching, voedingsadvies, recepten en tips.
– Bonus
Meld je vlug aan deze actie loopt af op 31  januari 2020.

Huid & Afslankinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/powerslim/

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo makkelijk en zo lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers

8 Huidtips voor een mooie en stralende huid

 

Je lichaamshuid kun je verbergen onder je spijkerbroek en een T-shirt maar je gezichtshuid is tijdens de omgang met andere mensen altijd zichtbaar. Je gezicht is je visitekaartje ben er daarom zuinig op, we hebben er maar een!

Natuurlijk bestaan er tegenwoordig veel kunstgrepen om verouderingsverschijnselen – rimpels en uitgezakte gezichtscontouren – tegen te gaan, maar de dagelijkse huidverzorging is en blijft de basis.

Crèmes zijn een vast onderdeel van het dagelijkse routinebeeld maar er zijn nog meer dingen die je kunt doen – of beter niet kunt doen – om je huid mooi te houden. Hieronder vind je een aantal praktische tips die kunnen bijdragen aan het behoud van je huid (of de verbetering daarvan).

1. Vermijd koud en heet water

Als je lief wilt zijn voor je huid dan spring je er voorzichtig mee om en laat je je gezichtshuid vooral niet schrikken. Te koud of te heet water is niet goed. Reinig je gezichtshuid daarom altijd met lauwwarm water.

2. Trek en wrijf niet te hard

Ga zacht met je huid om. Zet geen kracht om je make-up te verwijderen. Kies een reinigingsproduct dat over je huid glijdt en dat zonder dat je kracht moet zetten of moet boenen de make-upresten verwijdert. Kies ook crèmes die zich gemakkelijk laten uitsmeren. En zorg er tijdens het opmaken voor dat je je huid niet teveel uitrekt om de elasticiteit zoveel mogelijk te behouden (bij het aanbrengen van mascara en eyeliner willen we nog wel eens aan de huid trekken).

3. Vermijd temperatuur verschillen zoveel mogelijk

Vermijd zoveel mogelijk overgangen van koud naar warm of verzacht deze overgangen door je gezichtshuid te beschermen. Zo kun je in de winter op de fiets je gezichtshuid met een sjaal en een vette crème tegen de kou beschermen en verder de verwarming binnen niet al te hoog zetten om te grote temperatuur verschillen te voorkomen. Pas ook op met te pikant eten of te hete drankjes. Elke keer als je de hitte naar je gezicht voelt stijgen (flush) is eigenlijk al teveel omdat de haarvaatjes uitzetten en op den duur elasticiteit kunnen verliezen. Voorkom dit soort ‘hittegolven’. Let eens op wat de oorzaken bij jouw huid ervan zijn en probeer ze te vermijden.

4. Gebruik liever zo min mogelijk producten waar alcohol inzit.

Het voelt heerlijk aan om het dagelijkse reinigingsritueel van je gezichtshuid af te sluiten met een alcoholhoudende tonic of lotion. Het licht tintelende en verfrissende effect van de alcohol geeft je het idee dat je huid weer helemaal schoon is. Volgens verschillende dermatologen is het echter goed om te beseffen dat ‘pure’ alcohol (meestal op het etiket aangeduid met het enkel en alleen het woord ‘alcohol’) je huid op den duur kan uitdrogen en de sebum productie extra kan stimuleren.

5. Gebruik als het even kan geen geparfumeerde producten

Vermijd als het even kan, gezichtscrèmes en producten met een toegevoegd parfum (zie het etiket of de bijsluiter). Dit bestanddeel kan (hoeft niet) irriterend werken en is, als je het goed bekijkt, eigenlijk overbodig. Voor een lekker geurtje heb je je eigen parfum toch.

6. Tip voor je lichaamshuid: baad of douche niet te lang

Vooral als je een droge of trekkerige huid hebt, is het belangrijk om niet te lang te baden of te douchen. Je huid droogt er op den duur van uit. Maak je schuimbadjes daarom niet te lang, hoe ontspannend ze ook zijn. En vervang je badschuim eens door een niet-geparfumeerde badolie. Vergeet niet om je huid na het baden of douchen in te smeren met een vochtinbrengende crème.

7. Slapen gaan met een gereinigde huid

Reinig je huid altijd ook al is het nog zo laat. Want zelfs als je geen make-up op heb gehad is het belangrijk dat je goed reinigt. Met alle uitstootgassen enz. die door de dag heen op je huid landen en je poriën verstoppen. Ikzelf reinig altijd 2x achter elkaar. De 1e keer om alles van de huid te wassen en de 2e keer om de poriën te reinigen.

8. Niet Peuteren aan je gezicht

Ik denk dat iedereen het doet. Peuteren aan puistjes. Het is begrijpelijk, maar niet aan te raden. Je beschadigt de huid. Hierdoor is de kans groot op infecties en littekens. Ook kun je uitdrukken ook beter aan de specialist overlaten.

Dit was mijn blog over; Een gezonde huid in de winter? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

 

8 Huidtips voor een mooie en stralende huid

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

 

 

What do you want to do ?

New mail