Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van huidverbetering, schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies. Wij verwelkomen u graag in ons Huidinstituut. Met gastvrije groet, Brigitte en Henry Reuvers

Waarom Huidinstituut Reuvers?

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling? Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Wil je ook weer een stralende oogopslag? Af van die lelijke kraaienpootjes of  rimpels op je bovenlip? Behandeld worden zonder operatie of snijden? Kies dan voor een Plasma behandeling.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Heleen Oevering 45 jaar, -20 kilo afgevallen met PowerSlim.
PowerSlim

PowerSlim
Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “ Nico, wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Wil je ook zonder al teveel moeite afvallen? Lekker en smaakvol blijven eten? Weer vol zelvertrouwen in je vel zitten? Een mooier figuur ook op de lange termijn? Maak dan nu de start met PowerSlim. Wekelijks één op één coaching met je persoonlijke PowerSlim afslankcoach.
PowerSlim een serieuse oplossing met persoonlijke begeleiding, afvallen doe je tenslotte niet alleen!

Doe mee met onze 30 dagen afslankchallenge en maak gebruik van onze aantrekkelijke kortingen. Voor meer info zie onderstaande link.

powerslim-30-dagen-afslankchallenge-

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Laatste Nieuws

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE ENGLANZENDE HUID

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID PCA PEELING ZORGT BINNEN NO TIME VOOR EEN VERFIJNDE,EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID – WIE WIL DAT NU NIET? Met deze PCA peeling pakken we fijne rimpeltjes, een grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, een lichte zonbeschadiging en de rokershuid aan. Onze specialist beoordeelt welke PCA Peeling het beste bij jouw huid past. Hierdoor is deze behandeling …

Wat is microneedling?

Wat is microneedling?

Microneedling Wat is microneedling? Microneedling is een van de huidverbeterende behandeling die we bij Huidinstituut reuvers aanbieden. Bij deze behandelmethode worden op gecontroleerde wijze kleine kanaaltjes in de huid aangebracht met een microneedling pen oftewel Dermapen. Hierdoor wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid aangesproken. Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor …

Waarom helpen eiwitten bij afvallen?

Waarom helpen eiwitten bij afvallen?

Wat zijn eiwitten nu eigenlijk? Eiwitten (proteïnen) zijn een belangrijk onderdeel van de voeding. Ze maken ongeveer 15% van het totale lichaamsgewicht uit. Ze zijn een belangrijke bouwstof van het lichaam. Niet alleen de spieren bestaan uit eiwitten, maar ook in het bloed, huid en spijsverteringsstelsel komen eiwitten voor. Ze kunnen ook als brandstof door het lichaam gebruikt worden. Ze leveren 4 kcal per gram. …

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID

PCA PEELING ZORGT BINNEN NO TIME VOOR EEN VERFIJNDE,EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID – WIE WIL DAT NU NIET?

Met deze PCA peeling pakken we fijne rimpeltjes, een grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, een lichte zonbeschadiging en de rokershuid aan.
Onze specialist beoordeelt welke PCA Peeling het beste bij jouw huid past. Hierdoor is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes.

Huidinstituut Reuvers staat voor natuurlijke huidverjonging ; de PCA Peeling sluit hier perfect op aan. Op een veilige en gecontroleerde manier kunnen wij met deze peeling de laag met beschadigde huidcellen verwijderen. De huid wordt vervolgens zelf aan het werk gezet en straalt na een aantal dagen als nooit te voren. Huidveroudering uit zich namelijk niet alleen in rimpels, maar ook in verslapping, grove poriën, pigmentvlekken en een vale huidskleur.

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUIDHET RESULTAAT

Vier tot zeven dagen na de PCA Peeling behandeling zie je écht het resultaat; dan oogt de huid fris en gehydrateerd. Het beste resultaat behaal je als je deze behandeling in kuurvorm volgt, waarbij je om de vier weken bij ons langskomt voor de PCA Peeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie.

DE VOORBEREIDING

Voor onze specialist de behandeling start, wordt de huid eerst uitvoerig beoordeeld. Daarna bepalen wij de sterkte van de PCA Peeling die we gaan gebruiken. We vertellen je alles over de perfecte voorbereiding op de behandeling én welke producten je tussen de behandelingen het beste kunt gebruiken om een optimaal resultaat te behalen. Heren: het is goed om je langer dan 24 uur voor de behandeling niet meer te scheren. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je twee weken voor de behandeling niet meer mag zonnen; gebruik dan SPF 30 of hoger.

DE BEHANDELING

De huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd, ontvet en voorbereid op de peeling. Dit doen we met een enzymatische peeling. Je kunt daarbij een tintelend gevoel ervaren. Daarna wordt de huid nogmaals gereinigd, voordat we de PCA Peeling voorzichtig aanbrengen. Uit ervaring weten we dat veel klanten dan een paar minuten een vervelend, brandend en prikkend gevoel ervaren. Dit gevoel is gelukkig ook weer snel verdwenen. Mogelijk vertoont de huid een witte waas en/of roodheid.

DE HUIDREACTIES

Hoe je huid reageert op de PCA Peeling verschilt per persoon. Doorgaans heb je last van wat schilfertjes en oogt de huid rood. De dag na de behandeling kan er een bruine verkleuring zichtbaar zijn en voelt de huid strak aan. Daarna laten de dode huidcellen los en voelt de huid droog aan. Smeer de huid 24 uur per dag in met een vette crème voor een goede verzorging. Na vier tot zeven dagen zie je een lichtroze glow over de huid en oogt deze fris en goed gehydrateerd. Rook je? Hou er dan rekening mee dat dit het wondgenezingsproces vertraagt, waardoor het langer duur voordat de huid geneest en het resultaat zichtbaar is.

Het gebruik van gezichtsmaskers, cosmetische producten en exfoliërende producten wordt afgeraden tijdens de kuur. Wilt u gebruik maken van camouflerende producten, laat u dan door ons voorlichten. Er zijn namelijk speciale producten die voor een natuurlijke dekking zorgen. Wij werken met vele soorten peelings, die allemaal op maat geadviseerd en gemaakt worden, we kiezen voor meerdere lagen peelings in één behandeling om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Bent U benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

Huidpraktijk #Huidinstituut #Huidspecialiste #Schoonheidsspecialiste #Afslankinstituut #Dermapenbehandelingen #Schoonheidssalon #Beautysalon #Pedicure & Medisch Pedicure #Laserinstituut #Oogliftcorrectie zonder snijden instituut #Brazilian Wax instituut #PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een van de huidverbeterende behandeling die we bij Huidinstituut reuvers aanbieden. Bij deze behandelmethode worden op gecontroleerde wijze kleine kanaaltjes in de huid aangebracht met een microneedling pen oftewel Dermapen. Hierdoor wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid aangesproken.

Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. Uw huid krijgt weer een  natuurlijke teint en een frisse uitstraling, en behoren fijne lijntjes en grove poriën tot het verleden.

Tijdens een microneedling behandeling wordt de huid behandeld met serums. Dankzij de kleine kanaaltjes die in de huid zijn aangebracht door de microneedling behandeling is de huid beter in staat om de actieve werkstoffen van het serum op te nemen.

Voor wie is microneedling?

Microneedling is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode voor huidverbetering. Zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, kunnen optimaal behandeld worden.

Een groot pluspunt aan microneedling is dat ook de huid van het decolleté en hals mee behandeld kunnen worden. ook kunnen verschillende dieptes worden ingesteld bij de te behandelen gebieden. Het is geschikt voor iedereen die de elasticiteit, teint en uitstraling van zijn huid optimaal wilt verbeteren.

Wat zijn de voordelen van microneedling?

  • Werkstoffen in serums worden 80% beter opgenomen tijdens een behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat, enkele uren na de behandelingen
  • In te zetten in kuurverband, maar ook als losse skinbooster
  • Stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid
  • Ook de hals en decolleté kunnen worden mee behandeld
  • Vermindert acné littekens

Behandelfrequentie Microneedling

Het natuurlijk herstelproces (aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, daarna werkt het proces nog maanden door.

Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Uw Huidspecialist zal u een passend behandelplan adviseren.

Microneedling
Bent U benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

Huidpraktijk #Huidinstituut #Huidspecialiste #Schoonheidsspecialiste #Afslankinstituut #Dermapenbehandelingen #Schoonheidssalon #Beautysalon #Pedicure & Medisch Pedicure #Laserinstituut #Oogliftcorrectie zonder snijden instituut #Brazilian Wax instituut #PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Wat zijn eiwitten nu eigenlijk?

Eiwitten (proteïnen) zijn een belangrijk onderdeel van de voeding. Ze maken ongeveer 15% van het totale lichaamsgewicht uit. Ze zijn een belangrijke bouwstof van het lichaam.

Niet alleen de spieren bestaan uit eiwitten, maar ook in het bloed, huid en spijsverteringsstelsel komen eiwitten voor.

Ze kunnen ook als brandstof door het lichaam gebruikt worden. Ze leveren 4 kcal per gram. Eiwitten zitten in rood vlees, vis, gevogelte, zuivel, eieren en soja, zuivel.

Wat zijn de belangrijkste redenen waarom eiwitten helpen bij afvallen:

1) Eiwit verzadigt
Eiwit in je lichaam vertraagt de vertering en geven ons langer een verzadigd gevoel waardoor de kans kleiner is dat we snel weer gaan eten. Eiwitten blijven langer in je maag dus je voelt je sneller vol voor een langere tijd.

2) Het stimuleert de vetverbranding
Je lichaam kan niet effectief vet verbranden als het geen hulp heeft van of koolhydraten of eiwitten. Wanneer je gewicht kwijt raakt, verliest je lichaam zowel spieren als vet. Tijdens dit proces is het heel belangrijk dat je voldoende eiwitten blijft eten.

Voldoende eiwit in je voeding stimuleert de vetverbranding terwijl het calorie-verbrandende spieren behoudt.

3) Ze geven een stabiele bloedsuiker spiegel sterke schommelingen blijven uit
Wanneer je bloedsuiker spiegel snel en veel stijgt, leidt dit op den duur tot een verstoring van de vetverbranding als gevolg van een chronisch hoog insuline gehalte. Eiwitten en vetten zorgen dat je bloedsuikerspiegel langzaam een klein beetje stijgt.

Eenvoudige of snelle koolhydraten daarentegen zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel zeer snel en heel veel stijgt. Snelle koolhydraten zijn alles waar suiker in zit maar ook wit brood, witte pasta of bijvoorbeeld witte rijst. Zoveel mogelijk beperken van deze snelle koolhydraten en het verhogen van het aandeel hoge kwaliteit eiwitten en gezonde vetten zijn goed voor personen die bezig zijn met afvallen.

4) Ze verhogen de vetverbranding
Het verteren van eiwitten kost meer energie dan de vertering van koolhydraten of vetten. Dit betekent dat je meer calorieën verbrandt om de eiwitten te verwerken.  Eiwit heeft een hoog thermisch effect op je lichaam.

Thermisch effect is het extra energiegebruik dat nodig is voor het verteren en absorberen van voedsel. Het thermische effect van eiwitten is 20%. Dat wil zeggen dat van 100 kcal aan eiwit (25 gram x 4 kcal) 20 kcal wordt gebruikt voor verwerking.

5) Eiwit zorgt voor behoud van spierweefsel
Eiwit is niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat je vet kwijtraakt, het draagt ook bij aan de instandhouding van je spierweefsel. Je lichaam gebruikt de aminozuren in eiwit om mager spierweefsel te bouwen, wat je niet alleen sterker en strakker maakt maar ook calorieën verbrandt, zelfs wanneer je thuis op de bank zit.

Spierweefsel houdt je stofwisseling hoog waardoor je makkelijker energie verbrandt.

PowerSlim, een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet;

Afslank & Huidinstituut Reuvers biedt je gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken.

Voor meer informatie ga naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/power-slim/ of neem direct contact op voor een gratis, vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies van een van onze voedingscoaches, op telefoonnummer +31 (45) 5330674 of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Waarom helpen eiwitten bij afvallen