Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van huidverbetering, schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies. Wij verwelkomen u graag in ons Huidinstituut. Met gastvrije groet, Brigitte en Henry Reuvers

Waarom Huidinstituut Reuvers?

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling? Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook zonder al teveel moeite afvallen? Lekker en smaakvol blijven eten? Weer vol zelvertrouwen in uw vel zitten? Weer blij worden van uw eigen spiegelbeeld? Een mooier figuur ook op de lange termijn? Dan zijn wij opzoek naar u. Maak vandaag nog de start met PowerSlim. PowerSlim is een serieuze oplossing voor afvallen. Iedere week één op één coaching met jouw persoonlijke PowerSlim afslankcoach, afvallen doe je tenslotte niet alleen! Ons motto: I can do it and and i will do it!

Afslanken met Powerslim

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Heleen Oevering 45 jaar, -20 kilo afgevallen met PowerSlim.
PowerSlim

PowerSlim
Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook vele mensen in mijn omgeving zeggen: “ Nico, wat zie jij er goed uit!’. Ik wil hier nogmaals benadrukken dat de zeer persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd heeft dat ik steeds gemotiveerd bleef en het voor mij makkelijk vol te houden was.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor het boeken van een behandeling, het aanvragen van informatie, of een vrijblijvend intake gesprek kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u ook weer een stralende oogopslag? Af van die lelijke kraaienpootjes of  rimpels op je bovenlip? Behandeld worden zonder operatie of snijden? Kies dan voor een Plasma behandeling.

Laatste Nieuws

Welke cleanser (reiniger) heeft uw huid nodig?

Bye bye doffe huid

Bye bye doffe huid. 4 tips om een doffe huid te verbeteren; Drink meer water; Een doffe huid (grauwe huid) kan diverse oorzaken hebben. Onder andere roken, stress, slaapgebrek en ongezonde voeding halen de glans van je gezicht. Een andere veelvoorkomende oorzaakvan een doffe huid is vochttekort. Je huid bestaat voor zo’n 70 % uit water en als je te weinig water drinkt droogt die …

Water drinken...wat doet het met ons lichaam? Sips of Grace

Water drinken…wat doet het met ons lichaam?

Water drinken…wat doet het met ons lichaam? Wist je dat ons lichaam bestaat uit ongeveer 60 à 70% water? En dat water belangrijke taken uitvoert in ons lichaam? Ik noem graag even de belangrijkste voordelen van water voor je op: Het helpt je om af te slanken en je gewicht in balans te houden! Geeft jouw lichaam en geest heel veel energie! Maakt je huid …

Hoe blijf ik op gewicht tijdens mijn vakantie?

PowerSlim vakantietips

PowerSlim vakantietips Eindelijk, het is zover! Je welverdiende vakantie staat voor de deur. Heerlijk genieten van de Spaanse zon, de Italiaanse kust of het ruige gebied in Scandinavië. Maar hoe moet dat nu tijdens het PowerSlimmen? Geen nood, wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij zeker je vakantie goed door zodat jij maar aan één ding hoeft te denken en dat …

Bye bye doffe huid.

4 tips om een doffe huid te verbeteren;

Drink meer water;

Een doffe huid (grauwe huid) kan diverse oorzaken hebben. Onder andere roken, stress, slaapgebrek en ongezonde voeding halen de glans van je gezicht. Een andere veelvoorkomende oorzaakvan een doffe huid is vochttekort. Je huid bestaat voor zo’n 70 % uit water en als je te weinig water drinkt droogt die uit. Ook kan de bloedtoevoer naar je huid verminderen, waardoor je een bleke teint krijgt.

Advies; Voor volwassenen drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag. Vind je dat lastig? Maak het dan aantrekkelijk door er een smaakje aan toe te voegen met bijvoorbeeld vers fruit, komkommer, munt etc. Ook zijn er tegenwoordig heerlijke smaakmakers zoals Sips of Grace

Met Sips of Grace word voldoende water drinken een makkie. Sips of Grace is een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker, smaakvol, gezond. Overal waar je gaat , pak je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

Vermijd bepaalde stoffen;

Ook sommige produkten kunnen je huid uitdrogen en daarmee een doffe huid (teint) veroorzaken. Lees dus steeds goed de etiketten op je make-up en verzorgingsprodukten.

Advies; Gooi make-up removers die alcohol bevatten in de prullenbak en ga voor een goede zuurstofdoorlaatbare foundation bijvoorbeeld Lycogel

LycogelVermijd Linalool, citronellol, propylene glycol, methyl nicotinate, alcohol en parfum.

Eet genoeg vitamine C;

Terwijl ongezonde voeding voor een doffe huid kan zorgen, kunnen andere voedingsmiddelen juist een glanzende huid tevoorschijn toveren. Zo zorgt vitamine C voor een stralende teint.

Advies; De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C is voor volwassenen 70 tot 80 milligram per dag. Rode paprika, kiwi en broccoli zijn ware vitaine C bommetjes. Ook het stofje carotenoïden, dat o.a. in sinaasappels en tomaten zit, geeft jouw huid een boost.

Verwijder dode huidcellen;

Je huid verliest automatisch dode huidcellen, maar vanaf ongeveer je 25e krijgt je huid meer moeite met dit proces. Hierdoor stapelen dode huidcellen zich op en zal het licht op je huid minder goed weerkaatst worden.

Advies; Een peeling kan helpen dode huidcellen af te stoten en zorgt ervoor dat je huid zich makkelijk kan vernieuwen. Er zijn verschillende soorten peelbehandelingen, variërent van mild tot diep. Een enzymatische peeling is bijvoorbeeld oppervlakkig terwijl een glycolzuurpeeling of  TCA peeling een diepere werking heeft.

DermaPeeling

 

Dit was mijn blog over; bye bye doffe huid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend huidadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Water drinken…wat doet het met ons lichaam?

Wist je dat ons lichaam bestaat uit ongeveer 60 à 70% water? En dat water belangrijke taken uitvoert in ons lichaam?

Ik noem graag even de belangrijkste voordelen van water voor je op:

 • Het helpt je om af te slanken en je gewicht in balans te houden!
 • Geeft jouw lichaam en geest heel veel energie!
 • Maakt je huid gezonder en mooier!
 • Spoelt je gifstoffen weg en zuivert je lichaam!
 • Boost je immuniteit en maakt je sterker tegen allerlei indringers!
 • Zorgt voor een goede darmwerking!
 • Zorgt voor je mentale alertheid, focus en denken!
 • Zorgt voor je spieren en gewrichten!
 • Zorgt voor je nieren!
 • Zorgt voor nog zoveel meer in je lichaam en geest…

Slechts 1,5 tot 2 liter water per dag kan een immens verschil maken in je leven. Maar hoe saai kan water drinken zijn? Smaak- en kleurloos, niet echt een belevenis en we vinden water drinken er niet bij horen of we zijn niet sociaal. Maar zo hoeft het helemaal niet te zijn.

Water drinken...wat doet het met ons lichaam? Sips of Grace

Water drinken...wat doet het met ons lichaam? Sips of Grace

 

 

 

 

 

 

Wil jij zorgen voor je lichaam en geest maar toch ook genieten van iets lekkers en sociaal? Dan is de oplossing Sips of Grace.
Maak je water lekker, leuk, cool, een echte beleving en zeg nee tegen alles wat slecht voor je is en geniet van het goede.

Heb jij net zoveel moeite met water drinken als mij? Sips of Grace kan ook jouw leven veranderen door meer water te drinken.
Probeer het alvast uit en draag zorg voor je lichaam en geest door water te drinken.

Met Sips of Grace word voldoende water drinken een makkie. Sips of Grace is een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker, smaakvol, gezond. Overal waar je gaat , pak je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

Ze zijn er in 6 verschillende smaken.

Magical Vision; rozenblaadjes met framboos een echte anti-oxidant.

Pure Chemistry; verse munt met een tikkeltje citroen laat je huid stralen, voor een frisse adem en energieboost.

Simply Devine; anijs met zouthout sterke anti-oxidant werkt rustgevend en is goed voor de spijsvertering.

Charming Delite; gember met citroengras weg opgeblazen gevoel, sterke weerstand en strakker lichaam een aanrader voor maag en darmen.

Sweet Victory; citroen met een vleugje kaneel, krachtige anti-oxidant, zuivere huid, sterk immuunsysteem, veel energie, kaneel remt ontstekingen.

Powerful Sensation; een detox bomvol kracjtige ingrediënten. China sencha, kweepeer, druif, moringabladeren, verbenabladeren, moerrasspirea, spinazie, spirulina, matcha. Zuiver je lichaam op een gezonde en lekkere manier.

BE LIKE GRACE, BE UNIQUE

Water drinken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wij begroeten u graag. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, duo behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, permanent make-up, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Bewerken Edit with Visual Composer

 

 

PowerSlim vakantietips

Eindelijk, het is zover! Je welverdiende vakantie staat voor de deur. Heerlijk genieten van de Spaanse zon, de Italiaanse kust of het ruige gebied in Scandinavië.

Maar hoe moet dat nu tijdens het PowerSlimmen? Geen nood, wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij zeker je vakantie goed door zodat jij maar aan één ding hoeft te denken en dat is GENIETEN!

PowerSlim Vakantietips:
Welke vakantiebestemming je ook hebt, met de volgende basisregels kom jij zeker je vakantie goed door. Neem je PowerSlim producten mee in je koffer en stel verder je maaltijd samen door een keuze te maken uit de volgende producten:

 • Gekookt/gebakken ei, roerei
 • Magere kwark
 • Mager vlees en vleeswaren, bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas, kalfslap met groente of een salade met kip-of kalkoenfilet
 • Vis, schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld een salade met tonijn, een stuk witvis met groentes of scampi’s met groentes of salade
 • Rauwkost en groentes
 • Vermijd alcohol en drink voldoende water. Voeg komkommer en munt toe voor een lekkere frisse smaak
 • Niets is zo verleidelijk als een buffet. Vaak zijn je ogen groter dan je maag. Luister goed naar je hongergevoel anders is de kans groot dat je alleen nog maar eet omdat het allemaal zo lekker is
 • Loop bij het ontbijt de versgebakken broodjes, pankoeken en gebakjes voorbij en kies voor naturel yoghurt of magere kwark, rauwkost, vleeswaren en eieren
 • Drink koffie, thee of water
 • Salades passen goed in het PowerSlim programma. Neem alleen geen croutons en vraag olie en azijn in plaats van dressing
 • Neem voor de luie stranddagen de PowerSlim ready-to-go flesjes en repen mee
 • Ook toetjes zijn een grote verleider op het menu. Ben jij dol op zoet? Zorg dat je voldoende van jouw favoriete zoete PowerSlim snacks meeneemt zodat ook jij iets lekkers kunt nemen na de maaltijd zonder de fout in te gaan.

Powerslim vakantietipsFrankrijk

Niet toegestaan:
– Gratin Dauphinois (gegratineerde aardappelschijfjes)
– Boeuf Bourguignon (rundvlees stoof­schotel met aardappel en wortel)
– Quiche Lorraine (hartige taart met kaas en spek)
– Cassoulet (schotel op basis van vlees en witte bonen)
Crème brûlée (gekarameliseerde room)

Toegestaan:
– Bouillabaisse (vissoep)
– Coq au vin (kip in wijnsaus)
– Salade Niçoise (salade met tonijn) Zonder aardappel!
– Blanquette de Veaux (kalfsvlees in romige saus)

Spanje

Niet toegestaan:
– Paëlla (rijstschotel met vlees en vis)
– Tortilla (Spaanse aardappelomelet)
– Albondigas (gehaktballetjes)
Crema Catalana (gebrande room met vanille, citroen en kaneel)
– Churros (zoete deegwaren)

Toegestaan:
Gamba’s al ajillo (gegrilde garnalen met knoflook)
– Zarzuela (Spaanse visschotel)
Pollo al ajillo (kip met knoflook)
– Gazpacho (koude tomatensoep)
– Pinchos Morunos (vleesspiesjes)

Italië

Niet toegestaan:
– Pizza (belegde deegbodem)
– Pasta (deegwaren)
– Bruschetta (toast met beleg)
– Risotto (rijstgerecht)
– Tiramisu (nagerecht met mascarpone)

Toegestaan:
– Insalata Caprese (tomaat met mozzarella en basilicum)
– Vitello tonato (plakjes kalfsvlees met tonijnmayonaise)
– Saltimbocca alla Romana (kalfslapjes met rauwe ham en salie)
– Frutti di Mare (Italiaanse zeevruchten) Zonder pasta
– Fritatta (omelet met groenten) Zonder aardappelen

Turkey

Niet toegestaan:
– Pide (Turkse broodjes, vaak gevuldmet pittig gekruid gehakt of kaas)
– Lahmacun (Turkse pizza)
– Kisir (Turkse bulgur/couscous salade)
– Sarma (gevulde wijnbladeren met gehakt en rijst)
– Manti (kleine pastazakjes gevuld met vlees, overgoten met boter, yoghurt en tomatensaus)

Toegestaan:
– Köfte (Turkse gehaktballetjes)
– Menemen (Turks roerei met groenten)
– Adana Kebab (lamsgehakt eventueel met gegrilde groenten op een spies)
– Semiz Otu (Turkse veldsla met yoghurt en knoflook)
– Karnı Yarık (aubergine gevuld met gehakt en groenten)
– Imam Bayildi (gevulde aubergine)

Griekenland

Niet toegestaan:
– Bifteki of kofta (gehaktballetjes)
– Moussaka (aardappel-gehaktschotel)
– Baklava (zoet notengebak)
– Dolmadakia (met rijst gevulde wijnbladeren)
– Spanakopita (Griekse spinazietaart)

Toegestaan:

– Griekse salade (salade met tomaat, komkommer, rode ui, feta en olijven)
– Psari Plaki (stoofschotel van vis of gegrilde vis)
– Tzatziki (saus van Griekse yoghurt en komkommer)
– Souvlaki (Griekse vleesspies)
– Stifado (stoofschotel van rundvlees)

Noorwegen

Niet toegestaan:
– Svinekoteletter (gestoofde karbonade met aardappel)
– Stekte pølser (gebakken worstjes met aardappelen)
– Kjøttkaker (gehaktballetjes)
– Rømmegrøt (pap met suiker en kaneel)

Toegestaan:
– Stekt Fisk (gestoofde vis)
– Spekemat (ham, zure room en roerei)
– Sursild (zure haring)
– Torsk (gepocheerde kabeljauw)

Duitsland

Niet toegestaan:
– Kartoffelsalat (aardappelsalade)
– Wiener schnitzel (gepaneerde varkenslap)
– Worsten, zoals braadworst en curryworst
– Konigsberger Klopse (gehaktballen)
– Knödels (deegballetjes)

Toegestaan:
– Duitse biefstuk (gehakte biefstuk)
– Ongepaneerde schnitzel (mager varkensvlees)
– Schweinerückensteak (mager varkenslapje)
– Rinderfiletsteak (rundersteak)
– Hühnerbrust (kipfilet

Zweden

Niet toegestaan:
– Pytapanna (aardappelschotel)
– Smörgåstårta (laagjes brood met crèmige vulling)
– Janssons Frestelse (aardappelen, room en vis)
– Köttbullar (Zweedse gehaktballetjes met aardappelen)

Toegestaan:
– Toast Skagen (garnalencocktail)Laat de toast achterwege!
– Surströmming (zure haring)
– Kraftskiva (rivierkreeftjes met dille)
– Spenatsoppa (spinaziesoep)

powerslim vakantietipsDenemarken

Toegestaan:
– Rejesalat (gekookte krab met ei en dille) Laat het brood achterwege
– Kryddersild (ingelegde haring met ui en kappertjes) Laat het brood achterwege
– RØget ål med rØraeg (paling met roerei en bieslook) Laat het brood achterwege
– Solaeg (eieren gekookt met ui)

Zweden

Niet toegestaan:
– Pytapanna (aardappelschotel)
– Smörgåstårta (laagjes brood met crèmige vulling)
– Janssons Frestelse (aardappelen, room en vis)
– Köttbullar (Zweedse gehaktballetjes met aardappelen)

Toegestaan:
– Toast Skagen (garnalencocktail)Laat de toast achterwege!
– Surströmming (zure haring)
– Kraftskiva (rivierkreeftjes met dille)
– Spenatsoppa (spinaziesoep)

Denemarken

Niet toegestaan:
– Braendende kaerlighed (puree van aardappelen en spek)
– Wienerbrod (gebakje van bladerdeeg, amandelspijs en kaneel)
– Frikadeller met aardappelhuts (in schijfjes gesneden gehaktbal met zoetzure augurken)
– Pramdragergryde (stukken vlees met aardappelen en gebakken spek)

Toegestaan:
– Rejesalat (gekookte krab met ei en dille) Laat het brood achterwege
– Kryddersild (ingelegde haring met ui en kappertjes) Laat het brood achterwege
– RØget ål med rØraeg (paling met roerei en bieslook) Laat het brood achterwege
– Solaeg (eieren gekookt met ui)

Nederland

Niet Toegestaan:
– Patat
– Pizza
– hamburger
– Ijsjes (cornetto, magnum, softijs etc.)

Toegestaan:
– Salade (neem je PowerSlim kookboek mee ter inspiratie)
– Groentefrietjes
– Barbecue (kipfilet, rund of vis met gegrilde groentes of een salade) zie de PowerSlim BBQ tips ter inspiratie
– PowerSlim maaltijd met PowerSlim pasta of rijst (neem je PowerSlim kookboek mee ter inspiratie)
– Maak een ijsje van PowerSlim koude drank of perzik yoghurt ready to go of suikervrije ranja

PowerSim vakantietips

Beweging

Maak er gebruik van dat je in een prachtige omgeving op vakantie bent en ga het ook zien en ontdekken. Je kunt natuurlijk een auto huren om de boel te verkennen, maar je ziet pas echt veel op de fiets of te voet.

En de leukste bonus is misschien nog wel dat je een hoop extra calorieën verbrandt. Je blijft ook makkelijker en beter in ketose tijdens het PowerSlimmen. Heerlijk wandelen over het strand met de zonsondergang of naar dat pittoreske dorpje op jullie gehuurde fietsen. Of in de vroege ochtend lekker baantjes trekken in het zwembad als het nog niet zo druk is. Klinkt als best te doen, toch?

Neem goede schoenen mee en verken de omgeving te voet. Loop naar het strand of dat dorpje verderop, wie weet wat voor een mooie dingen je onderweg allemaal tegenkomt. Voor de echte fanatiekelingen zijn er ook genoeg wandelvakanties te boeken.

Met wandelen verbrand je ongeveer 5 kcal per minuut (bij een gemiddeld gewicht van 75 kilo en stevig doorwandelen

Dit verbrand je gemiddeld met een uur wandelen: 300 kcal. Dan heb je toch maar weer mooi die Spaanse gazpacho en de pinchos Morunos verbrand.

Joggen

Doe je hardloopschoenen in je koffer en ga af en toe eens een heerlijk rondje rennen. Zie het niet als een moetje, maar als een mooie gelegenheid om wat van de omgeving te zien en toch je conditie op peil te houden op vakantie. En wie beweegt wordt sneller bruin en dat is ook niet verkeerd, toch? Smeer je wel goed in met een goede zonnebrand die bestand is tegen een paar zweetdruppels. Na het hardlopen neem je een lekkere koude douche en je voelt je weer als herboren.

Met joggen verbrand je ongeveer 10 kcal per minuut (bij een gemiddeld gewicht van 75 kilo)

Dit verbrand je met een half uurtje joggen: 300 kcal. Dit staat ongeveer gelijk aan een portie Griekse salade met een spies souvlaki.

Zwemmen

Is jouw bestemming een lekker warm land? Dan is er eigenlijk altijd wel een zwembad in de buurt. Ga vanaf je handdoekje regelmatig even baantjes trekken, dat zorgt naast extra

beweging ook voor lekker wat afkoeling. Of, als je ervan houdt, is er natuurlijk ook de zee. Die leent zich in een mooi gebied ook perfect om te snorkelen of misschien wel te duiken.

Met zwemmen verbrand je ongeveer 10 kcal per minuut (bij een gemiddeld gewicht van 75 kilo en stevig doorzwemmen

Dus verbrand je met 10 minuutjes zwemmen: 100 kcal. En daarmee is die PowerSlim aardbeien smoothie, die je mee naar het strand had genomen, alweer verbrand.

Fietsen

Een mooie stad zoals Barcelona of Berlijn verken je op de fiets. Je kunt makkelijk en gratis (ook niet verkeerd) van hot­spot naar hotspot verplaatsen in relatief korte tijd.

Ook als je een langere vakantie hebt geboekt kun je een keer een fietstochtje maken. Je komt op deze manier ook sneller op mooie plekjes waar je met de auto niet snel of makkelijk komt.

Met fietsen verbrand je ongeveer 8,5 kcal per minuut (bij een gemiddeld gewicht van 75 kilo en steig door fietsen

Dit verbrand je met een uurtje fietsen: 500 kcal. Hiermee heb je lekker je ontbijt van gebakken eitjes, je PowerSlim reep Intense chocolade als tussendoortje en je biefstuk bij het diner verbrand

Er is altijd wel iemand in voor een potje badminton of beachtennis. Wie heeft dat nu niet ooit eens gedaan op vakantie? Altijd leuk.

 • Op veel campings en stranden staat er wel ergens een net om een balletje te doen of te slaan. Trommel wat mensen op om tegen elkaar te spelen of organiseer een toernooitje (strand)volleybal of tennis.
 • Stop nog vlug even een bal in de propvolle auto, je zult zien dat die vaak van pas gaat komen. En jij doet natuurlijk mee met dat potje voetbal of basketbal met de kinderen.
 • Ken je dat: lig je lekker te zonnen bij het zwembad, start ineens de muziek en staat er een groepje gebruinde, enthousiaste recreatiemensen al de eerste pasjes te doen voor het aquajoggen van 10.00 uur. Draai je niet nog een keer om, maar doe lekker mee!
 • En voor de echte gevorderden en waaghalzen is er natuurlijk ook: bergbeklimmen, kanoën, wildwater raften, surfen en survivallen. Durf jij?

PS: Vergeet vooral niet te genieten als je lekker lui op het strand ligt, het is tenslotte vakantie

PowerSlim vakantietipsGraag gaan wij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u snel uw streefgewicht bereikt en ook gaat behouden. Wij begroeten u graag in ons Powerslim afslankcenter. Afslankinstituut Reuvers &  Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor o.a. medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, duo behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, permanent make-up, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend Powerslim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Nog nooit was afslanken zo leuk en lekker.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut  # Brazilian Wax instituut # Plasma lift # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!