Aantal behandelingen met de Pro Yag Laser

Aantal behandelingen met de PRO yag laser

Aantal behandelingen met de Pro Yag Laser

Tatoeages en permanent make-up:

Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten. Deze yag laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, body tattoo couperose en pigmentvlekken. Gemiddeld 5 – 12 yag laser behandelingen voor mooiste resultaat.

Couperose en vaatjes:

Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijde vaatjes niet meer functioneren, kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een yag laser behandeling. Gemiddeld is 1 Yag laser behandeling voor een klein oppervlak. Bij complete wangen zijn meerdere yag laser behandelingen noodzakelijk.

Pigmentvlekken:

Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar kan ook verkregen worden door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, anticonceptiepil of het ouder worden. Gemiddeld zijn er 1 a 3 yag laser behandelingen nodig.Laserbehandelingen

Schimmelnagels:

Doorgaans zijn er 2- 3 yag laser behandeling nodig om tot een goed resultaat te komen. Het duurt ongeveer 9 tot 12 maanden om weer een volledig nieuwe gezonde nagel te krijgen. Geduld hebben is hierbij noodzakelijk. De schimmelnagel yag laser behandeling wordt gevolgd door een behandeling met een mycosegel, welke in het begin tweemaal daags om de nagels gedruppeld moet worden. Ook zult u dagelijks uw schoenen moeten besproeien met een antischimmelspray. Dit om herinfectie te voorkomen. Houdt u er rekening mee dat u bij iedere behandeling schone sokken meeneemt dit om herbesmetting te voorkomen. Hoe u ook uw best doet, het is altijd mogelijk een herinfectie te krijgen. Dit komt doordat de schimmel overal kan voorkomen vooral in vochtige ruimtes dient u uitermate oplettend te zijn draag daarom altijd slippers.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor yag laserbehandelingen naar Huidinstituut Reuvers. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten, die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. Schoonheidssalon Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde pedicure-, massagepraktijk, laserinstituut, permanent make-up studio, wax-, schoonheidssalon en huidverbeteringsadres te Landgraaf (Limburg) en regio Parkstad, gemeenten Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Yag Laser behandelingen bij Huidinstituut Reuvers, uw schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Landgraaf, Zuid Limburg

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend laserbehandelingen advies op
telefoonnummer +31 (45) 5330674.

Voor verdere informatie en behandelingen verwijzen wij u naar onze tarievenlijst.