Hoe je op gewicht blijft met PowerSlim Balance

Hoe je op gewicht blijft met PowerSlim Balance

Graag wil ik in deze blog kort de nieuwe productlijn van PowerSlim aan jullie voorstellen: PowerSlim Balance

Na het behalen van je streefgewicht, wil je natuurlijk graag dit gewicht behouden. De basis om lekker in balans te blijven is een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon, dat rijk is aan voedingsstoffen.

Een koolhydraatarm voedingspatroon betekent zo weinig mogelijk bewerkte supermarktproducten met snelle koolhydraten zoals bloem en suiker. In plaats daarvan ga je pure voedingsmiddelen eten zoals groenten, fruit, noten, zuivelproducten, vlees en vis. Hiermee voed je je cellen en doe je je figuur en gezondheid een groot plezier.

Door het minder eten van koolhydraten heb je veel minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel en daardoor ook aanzienlijk minder honger. Daarnaast worden je cellen gevoed met vitamines en mineralen, waardoor je hersenen niet langer naar eten hunkeren.

Je denkt nu waarschijnlijk, mag ik dan geen brood, rijst en pasta meer eten? Geen zorgen. Een gezond voedingspatroon betekent volop variatie, dus af en toe brood, rijst en pasta past daar prima in. Maar in plaats van drie boterhammen met beleg als lunch, kan je dan bijvoorbeeld beter een salade met groeten en kip kiezen, met daarbij één volkoren boterham.

Als je voor producten met koolhydraten kiest, dan is het belangrijk om dan de minst bewerkte variant te kiezen. Dus volkorenbrood in plaats van witbrood, maar ook volkorenpasta en zilvervliesrijst. Deze producten bevatten namelijk nog waardevolle voedingsstoffen zoals vezels, vitamines, mineralen en sporenelementen. De andere varianten alleen lege calorieën.

Hoe past PowerSlim Balance dan in bovenstaand verhaal?

PowerSlim Balance producten zijn door diëtisten ontwikkelde producten die perfect passen in een koolhydraatarme levensstijl. Door de uitgebalanceerde samenstelling zijn PowerSlim Balance producten geschikt voor het hele gezin. Het is een compleet assortiment met lekkere producten om op elk moment van de dag zonder schuldgevoel van te genieten.

Waar de PowerSlim producten uit de eerdere fases heel veel eiwitten en heel weinig koolhydraten bevatten, zijn de koolhydraten en eiwitten in de PowerSlim Balance producten meer met elkaar in balans. Reguliere producten bevatten doorgaans heel veel koolhydraten en weinig waardevolle eiwitten.

De producten uit de PowerSlim Balance lijn helpen je om je behaalde gewichtsverlies te behouden en dus lekker in balans te blijven.

Het PowerSlim Balance assortiment bevat onder andere de volgende producten:

  • Pasta, spaghetti en rijst
  • Broodmix om zelf brood te bakken
  • Chips
  • Verscheidene repen
  • Kaascrackertjes
  • Chocoladewafeltjes
  • Chocolade ijs
  • Koekjes

 

 

 

 

 

Wil je weten wat de producten van PowerSlim en PowerSlim Balance voor jouw figuur kunnen doen? Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/power-slim/

Neem voor een gratis, vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies direct contact op met één van onze voedingscoaches, op telefoonnummer +31 (45) 5330674 of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

 

Bron: PowerSlim Balance, Heerlijk in Balans voor het hele gezin