EI – BACON SALADE
Eens wat anders voor de lunch voor op je brood of crackers!
Aantal porties:Â 4 porties
Bereidingstijd:Â Â 15 minuten
Koolhydraten per portie:Â 1,9 gram
Kcal per portie:Â Â 129 kcalÂ
Eiwitten per portie:  9,6 gram Â
Vezels per portie:  1,9 gram Â
Geschikt vanaf fase:Â 1A
Benodigdheden:
4 eieren
5 plakjes (50 g) schouderham, uitgebakken en in stukjes gesneden
1 el mayonaise
2 el magere kwark
1 tl fijne mosterd
1 stengel lente-ui
1 el vers citroensap
Snuf kerriepoeder
Peper
Bereidingswijze:
Kook de eieren hard en snijd in kleine stukjes. Meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje. Breng verder op smaak met wat peper
Let op: Voeg nog extra groenten toe bijvoorbeeld komkommer, radijsjes om de lunch compleet te maken.Â
Eet smakelijk!