PowerSlim januari actie

Januari actie PowerSlim

Zoals een ieder inmiddels wel al weet is een van de vele voornemens van dit jaar afvallen. Wil jij ook een aantal kilo’s kwijt? Wil je een gezonde levensstijl? Zonder al teveel moeite afvallen en je fitter voelen? Lekker en smaakvol blijven eten? Succesvol afvallen? Dan is PowerSlim wellicht iets voor jou!

PowerSlim Huidinstituut Reuvers Landgraaf ParkstadPowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde levensstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben je stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang om terugval te voorkomen.

Wij hebben het afgelopen jaar weer met veel plezier vele klanten mogen coachen om af te vallen d.m.v. Powerslim. Wat zijn wij super trots op al onze klanten en de behaalde resultaten. En wat zien ze er stralend uit.

Ben jij net zo enthousiast? En wil jij ook zo stralen als onze klanten? Weer lekker fit zijn en goed in je vel zitten? Blij worden van jouw spiegelbeeld? Een blijvend resultaat ook op de langere termijn?

Start dan in januari nog met Powerslim en krijg € 30,00 korting op het starterspakket, een gratis PS kookboek en 10% korting op alle PS producten. Ook hebben wij nog een extra bonus voor iedereen die het van tevoren vastgestelde streefgewicht behalen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over straat lopen?

Maak dan nu de start met PowerSlim en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

PowerSlim een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding.
Afvallen doe je tenslotte niet alleen.

2020 wordt jouw jaar!

Jouw voordeel:

Persoonlijke begeleiding– € 30,- korting op het starterspakket (nu € 129,- i.p.v. € 159,-)
– Gratis PS receptenboek t.w.v. € 14,95.
– 10% korting op alle PS producten in januari.
– Gratis coaching, voedingsadvies, recepten en tips.
– Bonus
Meld je vlug aan deze actie loopt af op 31 januari 2020.

Huid & Afslankinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/powerslim/

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo makkelijk en zo lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers