Revolutionaire afslankmethode!

Cryolipolyse

Cryolipolyse met The Body Wizard Duo.

De nr. 1 op het gebied van veilige en snelle vetbevriezing zonder medische ingreep!

Wetenschappelijk onderbouwd;

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

De wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Waarom vetbevriezen?

Bij Huidinstituut Reuvers helpen we jou graag bij het krijgen van het lichaam dat jij verdient. Daar hoort soms ook het verminderen van dat laatste beetje lichaamsvet bij. Met deze revolutionaire cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet en bovenal geen hersteltijd!

Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien… Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. Je bent slanker, kleding past beter, je voelt je beter en ziet er beter uit.

Revolutionaire afslankmethode!Hoe werkt cryolipolyse precies?

Vetbevriezing door de Cryolipolyse
Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter weet ik dat er maar een aantal apparaten goedgekeurd zijn. Waaronder ons apparaat die in 2019 volgens de nieuwste technologieën.

De Cryo verwarmt eerst de huid tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid gekoeld worden naar -8 graden Celsius. Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponsig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen de kou kan, dus de volgende stap zal onder druk tenminste 60 minuten gekoeld worden tot -8 graden Celcius.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard Duo een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Vooraf aan de behandeling

Nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid. Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Onderhoudsbehandelingen

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan.
Er kunnen door diverse oorzaken ‘nieuwe’ vetcellen ontstaan:
• Vetcellen kunnen zich verplaatsen
• Vetcellen kunnen zich vergroten/ opblazen
• Vetcellen kunnen zich splitsen als ze te groot worden
Met name het vergroten/ opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Het vet blijft weg!

De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het Revolutionaire afslankmethode!aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut. U komt toch ook voor een cryolipolyse behandeling naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, en persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PowerSlim en Cryolipolyse.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS.

Huidpraktijk • Huidinstituut • Huidspecialiste • Schoonheidsspecialiste • Schoonheidssalon • Beautysalon • Pedicure & Medisch Pedicure • Laserinstituut • Tattooverwijdering • Oogliftcorrectie zonder snijden instituut • Brazilian Wax instituut • PowerSlim • Afslankcoach • Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen; bij ons vindt u alles onder een dak!