Samen gaan we ervoor!

Samen gaan we ervoor!

Ben jij ook die overtollige (Corona) kilo’s helemaal zat? Wil jij op een makkelijke en gezonde manier afvallen? Lekker blijven genieten van eten zonder hongergevoel? Een mooier en slanker figuur ook op de langere termijn dan is PowerSlim wellicht iets voor jou.

PowerSlim is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding met afvallen en de juiste samenstelling van koolhydraatarme, eiwitrijke producten van de beste kwaliteit.

Extra aanbieding;

Start voor 31 oktober met een starterspakket van PowerSlim en ontvang bij het volledige doorlopen van het PowerSlim programma en het behalen van het streefgewicht met een gezond BMI GRATIS
een Cryolipolyse plaatsing T.W.V. €175,00.

Meer weten over cryolipolyse kijk dan op: https://www.huidinstituutreuvers.nl/cryolipolyse/

Cryolipolyse vet bevriezenRevolutionaire afslankmethode!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt PowerSlim?

PowerSlim is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijke inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de beste manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

Je gaat anders eten, met als resultaat een slankere jij. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen. Je kunt lekker en veelzijdig blijven eten en ook hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om je maaltijden te bereiden. Je kunt PowerSlim eenvoudig en flexibel inpassen in je dagelijkse ritme en je zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel. In combinatie met mijn intensieve begeleiding is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde levensstijl!

Je hebt circa zes eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten voor elk van die eetmomenten. Daarnaast help ik je op weg met heerlijke en verrassende recepten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden.

De drie fases.

PowerSlim bestaat uit drie fases, waarin je elke dag ongeveer zes eetmomenten hebt. De eerste fase is de strikte fase. In deze fase gaan we samen actief aan de slag met het verliezen van je overtollige kilo’s. Laat je niet afschrikken door het woord ‘strikt’ want je hebt elke 2,5 uur een eetmoment. De meeste mensen ervaren deze fase juist als de makkelijkste.

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee; de overgangsfase. In deze fase werk je, samen met mij, aan het kwijtraken van de laatste kilo’s. Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim producten langzaamaan te vervangen door ‘gewone’ voedingsproducten, zoals zuivel, fruit en graanproducten.

 

Als je je streefgewicht hebt behaald ben je aanbeland bij fase 3, de stabilisatiefase. In deze fase vind je uit welk eetpatroon bij jou past om op de lange termijn op gewicht te blijven en eet je zonodig alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van mij.

De sleutel tot succes.

  • Behandelplan
  • Fases
  • Handig weekmenu
  • Heerlijke recepten
  • Begeleiding
  • Producten

De persoonlijke begeleiding gedurende het PowerSlim programma is vanzelfsprekend kosteloos mits je iedere week de minimale PowerSlim producten afneemt. Je hebt altijd deskundig advies bij de hand. Je staat er niet alleen voor. Wij zulen je adviseren en motiveren op de momenten dat het nodig is en wij zijn jou stok achter de deur.