Veel gestelde vragen over PowerSlim

Veel gestelde vragen over PowerSlim

Veel gestelde vragen over PowerSlim

Wat is een goed moment om met PowerSlim producten te starten?

We hebben wekelijks klanten die starten met het PowerSlim leefstijlprogramma. Het komt zelfs voor dat mensen de week voor Kerst nog beginnen. We zien altijd een piek begin januari, na de krokusvakantie (begin maart), begin mei en na de zomervakantie, in september. Maar ieder moment is geschikt. Hoe eerder je begint met gezond eten, hoe eerder je je doel bereikt.

Mag ik het PowerSlim programma volgen tijdens mijn zwangerschap?

Als je zwanger bent kun je beter geen dieet volgen en dit geldt ook voor PowerSlim. Je ongeboren kindje heeft alle voedingsstoffen hard nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is wel verstandig om toegevoegde suikers te vermijden. Dit helpt om niet onnodig veel aan te komen en is ook beter in verband met het voorkomen van zwangerschapsdiabetes. In die zin kun je best dagelijks een verantwoord PowerSlim producten als tussendoortje nemen. Maar houd bij je maaltijden ‘de schijf van vijf’ aan.

De PowerSlim producten verzadigen zo goed, ik heb geen honger tijdens het programma. Kan ik een product minder nemen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Tijdens het programma is je bloedsuikerspiegel zeer stabiel vanwege de afwezigheid van (snelle) suikers. Dit zorgt ervoor dat je geen honger hebt. Op zich is dat fijn. Het is echter wel een absolute must om de aanbevolen hoeveelheid producten in te nemen, omdat je anders te weinig bouwstoffen binnenkrijgt. Hierdoor neemt je spiermassa af en wordt je stofwisseling vertraagd wat uiteindelijk leidt tot het jojo-effect. Neem dus altijd het aantal producten dat je met jouw PowerSlim coach hebt afgesproken.

Ik heb een glutensensitiviteit (overgevoeligheid). Kan ik PowerSlim volgen?

Ja, dat kan. Steeds meer mensen blijken een overgevoeligheid te hebben voor gluten. Bij mensen met glutensensitiviteit worden de darmvlokken niet aangetast zoals bij mensen met coeliakie. Er kan bij deze mensen wel een doorlaatbaarheid van de darm ontstaan. Hierdoor kunnen gluten en andere stoffen die er niet horen toch in de bloedbaan terecht komen en een lichte ontstekingsreactie tot gevolg hebben. Bij veel mensen verdwijnen de klachten na het weglaten van gluten uit de voeding. Bij Huidinstituut Reuvers zijn ruim 45 PowerSlim producten te koop die glutenvrij zijn. Deze Powerslim producten zijn voor mensen met coeliakie niet geschikt omdat ze mogelijk nog sporen van gluten kunnen bevatten. Bij de meeste mensen met glutensensitiviteit geven deze sporen geen reactie.

Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?

Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs. Als je geen vlees eet, maar wel vis dan kun je natuurlijk vis eten. Eet je geen vlees en geen vis? Dan kun je voor je avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Andere vleesvervangers zijn vaak op basis van peulvruchten en bevatten al gauw 10 g koolhydraten per portie. Kies nooit een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Vraag bij je PowerSlim voedingscoach naar een uitgebreide lijst met geschikte vleesvervangers. Je kan als vegetariër dus gewoon PowerSlim producten bestellen.

PowerSlim Webshop: Waar kan ik PowerSlim producten online bestellen?

Persoonlijke begeleiding is een onmisbaar onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma het is dan ook niet mogelijk om de producten online te kopen.

Prijzen PowerSlim / Wat kost PowerSlim?

De kosten verschillen per persoon en hangen af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Als je wilt starten maak je een afspraak met onze voedingscoach voor een kennismakingsgesprek. Dat neemt ongeveer een uur in beslag. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan besteed je ongeveer € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, we begeleiden je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Je begint met een starterspakket € 159,00 hierin zit voor een week met een variatie aan producten. Ook vitamines en supplementen zitten erbij voor 30 dagen. Dit starterspakket bevat tevens ook een inspirerend kookboek, waar je de rest van je leven met plezier en smaak uit zult koken.

Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met powerslim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken.

Graag gaan wij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u snel uw streefgewicht bereikt. U komt toch ook voor een gratis intake gesprek naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, en persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PowerSlim en Cryolipolyse.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Nog nooit was afslanken zo leuk en lekker.

Wij begroeten u graag in ons PowerSlim afslankcenter.

Veel gestelde vragen over PowerSlim

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, PowerSlim, NLSAS.

.

Huidpraktijk • Huidinstituut • Huidspecialiste • Schoonheidsspecialiste • Schoonheidssalon • Beautysalon • Pedicure & Medisch Pedicure • Laserinstituut • Tattooverwijdering • Oogliftcorrectie zonder snijden instituut • Brazilian Wax instituut • PowerSlim • Afslankcoach • Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen; bij ons vindt u alles onder een dak!