Wilt u snel en gezond afvallen?

PowerSlim Afslank praktijk Huidinstituut Reuvers Landgraaf

Wilt u snel en gezond afvallen?

U heeft al meerdere pogingen ondernomen, maar afvallen lukt u toch maar niet.
U wilt zich fitter voelen in een gezond lichaam.
U verliest de motivatie omdat gewicht verliezen niet snel genoeg gaat.
Nu is er een oplossing voor U!

Afvallen d.m.v. POWERSLIM: Hoe werkt PowerSlim?

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij u onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PowerSlim gaat u niet minder eten, maar anders eten! In onze afslankstudio in Landgraaf gemeente Parkstad kunt u samen met onze afslankcoach niet alleen werken aan afvallen maar ook aan een verbetering van uw figuur. Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag, waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon groente met een stukje vlees of vis mag eten. u bereikt uw streefgewicht en leert hoe u op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Alle voordelen van afvallen met PowerSlim op een rijtje:

  • Veel variatie en smaak in de produkten dus niet alleen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees, vis en groente.Afslank praktijk Reuvers Landgraaf Parkstad
  • ’s avonds gewoon aan tafel met de rest van het gezin
  • 5-7 eetmomenten per dag
  • Wetenschappenlijk onderbouwd
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud
  • Energiek gevoel, makkelijk vol te houden zonder hongergevoel
  • Geen jojo effect, snel gewichtsverlies met behoud van spiermassa, dankzij plantaardige eiwitten

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Dit zorgt ervoor dat het lichaam zijn reservebrandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil! Dit is erg belangrijk om ook op de lange termijn op gewicht te blijven.

Het is mogelijk om met PowerSlim per week 1,5 tot 2 kilo puur vet te verliezen.

Wilt u snel en gezond afvallen?

Afvallen met Persoonlijke begeleiding

Afvallen met persoonlijke begeleiding is heel belangrijk tijdens het Powerslim programma.

Voor mensen met overgewicht is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets aan hun overgewicht te doen. Soms voelen ze zich onzeker, schamen ze zich of ontbreekt de motivatie om het vol te houden. Door eigen ervaring en het zien van behaalde resultaten van mensen om mij heen weet ik zeker hoe belangrijk het is om weer goed in je vel te zitten. Je voelt je al snel veel fitter en zelfverzekerder. Persoonlijke begeleiding is hierbij belangrijk, de bekende stok achter de deur. Wij zijn er steeds om u te helpen met afvallen en om steeds dichter bij het gewenste eindresultaat te komen.

Voordat u begint hebben wij eerst een persoonlijk intake gesprek. We meten uw startgewicht, BMI, vochtpercentage, vetmassa en spiermassa. Samen bepalen wij uw haalbare streefgewicht en leggen we het afslankprogramma aan u uit. In de eerste week komt u op consult en bespreken we hoe de eerste dagen ervaren heeft en waar u mogelijk tegenaan loopt. Vervolgens komt u wekelijks op consult om te meten en te wegen en zorgen wij ervoor dat u uw streef gewicht bereikt en behoud.

Dat u gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je vijf-zeven eetmomenten per dag hebt, heeft u geen honger en leert u een gezond eetpatroon aan dat u de rest van uw leven vol kunt houden.

Ook na het behalen van uw streefgewicht blijven wij u als coach begeleiden. Samen met u investeren we in een blijvend resultaat.
Onze begeleidingen worden gegeven door gecertificeerde voedingscoaches, u wordt dus altijd up to date begeleid naar de laatste inzichten en met de beste zorg!.

Maak nu GRATIS een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek verantwoord afvallen met PowerSlim T.W.V 45,00

Graag gaan ook wij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u snel uw streefgewicht bereikt. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten, die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. Schoonheidssalon Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde medisch pedicure-, massagepraktijk, laserinstituut, permanent make-up studio, wax salon en huidverbeteringsadres en afslankstudio te Landgraaf (Limburg) en regio Parkstad, gemeenten Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog over wilt u snel en gezond afvallen?
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met onze afslankstudio in Landgraaf, wij helpen u graag verder.